Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilBilleder til PlayStation 2: Jak 3 Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til PlayStation 2: Jak 3Alle billeder til PlayStation 2: Jak 3
Ude i ørkenen findes huler, hvor Metal Head'erne bor og yngler. Der skal ryddes ud i bestanden.Hver buggy har sine egne køreegenskaber og våben. En buggy kan desuden hoppe ekstra højt, og det skal man bruge for at nå særlige områder og missioner.Der er Dark Eco og Light Eco, og Jak kan styre begge sider.I et par af missionerne skal man som Daxter styre et missil i høj fart gennem byens gader og gennem forskellige punkter.En tur i en hang glider bliver det også til. Igen skal man ramme nogle punkter og bruge opdrift forskellige steder.Hover bikes'ene fra Jak II er her stadig, og de håndterer stadig lige ringe. Man er dog ikke helt så afhængig af dem i dette spil.Hele Haven City og mange af områderne fra det foregående spil er med igen, så der er mange legenkendelige områder.
Light Jak. Modsat Dark Jak har Light Jak defensive kræfter.Et af de mange små spil i spillet. Vi kan vist allesammen godt se hvliket spil der er parodieret her.Et andet mini-spil. Det er en slags PaRappa-efterligning. Men I stedet for at ramme hhv. X, O, trekant og firkant i takt til en rytme, skal de rammes, når de er over de fire En af flere Precursor-robotter man skal kæmpe imod gennem spillet. På trods af at man er Precursor'enes udvalgte til at redde verden, har en af spillets onde hovedpersoner overtaget kontrollen med disse robotter og tvinger dem i kamp mod dig.Første gang man rejser fra de udstødtes by til Haven City, sker det gennem denne rør-lignende struktur. Igen et nik til de klassiske spil. Heldigvis er det en engangsforestilling.I de udstødtes by er teknologiniveauet ikke så højt som i Haven City så i stedet for hover bikes, rider man på disse store øgler.I denne misison skal man nå rundt og skyde på disse målskiver for at sænke broerne ,så den kørende bombe kan nå hele vejen frem til sit mål. Ligesom stort set alle de andre misisoner i spillet kommer man langsomt igennem ved trial-and-error.
Man får også mulighed for at fjernstyre de fjendtlige robotter og sprede død og ødelæggelse bag fjendens linier.Skydebanen fra Jak II er tilbage igen, og den er stadig uinteressant.

It is said that whosoever the gods wish to destroy, they first make mad. In fact, whosoever the gods wish to destroy, they first hand the equivalent of a stick with a fizzing fuse and Acme Dynamite Company written on the side. It's more interesting, and doesn't take so long.
-- Terry Pratchett (Soul Music)