Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilBilleder til PC: Halo: Combat Evolved Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til PC: Halo: Combat EvolvedAlle billeder til PC: Halo: Combat Evolved
Kilometervis af sandstrande, vidunderligt klima og prima badevejr. Ja, det kan ikke gå hurtigt nok med at få ryddet dette ferieresort for afskum, så charterselskaberne kan begynde at krasse penge ind.Her har man just parkeret en afdød Covenants potensforlænger. Absolut et af spillets sjoveste transportmidler, så længe motoren virker.Blue takes the express.Ja, det ser skægt ud fra denne vinkel, men når man sidder i en Banshee og hygger sig 250 meter over jordens overflade, er sådan en røghale absolut ikke noget kærkomment syn.Man bliver lige lykkelig hver gang man ser disse svævende skrumler fra landjorden. Forstærkninger er det eneste krydderi i ens travle hverdag, man ikke kan få for meget af.Så er der fest i gårdhaven.
Intet skriger Warthog. Her i dagslys, assisteret af et dropship.Disse bastarder kan godt give anledning til let bæven ved underlæben, når man ramler ind i dem uden forstærkninger.Indflyvningerne over kystlinien er altid en flot oplevelse. Man glemmer næsten at man er der for at jævne det med jorden.Himmelen er altid spændende at se på. Det vidunderlige ved PC-udgaven er, at man nærmest kan studere hvert eneste krater på de omkringliggende måners overflader.Ja, der er langt fra det danske hjemmeværn, til de arrede, hårdkogte marineinfatarister der dækker Master Chiefs ryg i Halo.
Endnu en Banshee får sin sag for.Både landskaber og arkitektur kan være svimlende atmosfæriske.

Admiral Matthew Dougherty: Jean-Luc, we're only moving 600 people.
Captain Jean-Luc Picard: How many people does it take, Admiral, before it becomes wrong? Hmm? A thousand, fifty thousand, a million? How many people does it take, Admiral?
-- Star Trek: Insurrection