Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Anime og MangaBilleder til DVD: Cat Soup (Nekojiru-so) Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til DVD: Cat Soup (Nekojiru-so)Alle billeder til DVD: Cat Soup (Nekojiru-so)
Alt ånder fred og idyl, men Nyatto er heller ikke taget ud på eventyr endnu.Det går hårdt for sig når Nyattos søster skal reddes. Ikke så sært at hun går op i sømmene efter denne behandling.I cirkus kan alt ske. Bl.a. bliver denne elefant i jumbo størrelse materialiseret ud af munden på en ualmindelig slank troldmand.Den bedste måde at holde sin mad frisk når man sejler på det åbne hav, er ganske enkelt ved at holde den levende. Denne gris er specielt praktisk. Læg mærke til at de nøje opmålte områder er inddelt af lynlåse. Smart.Heller ikke samuraier bliver vi snydt for i Cat Soup. En sagesløs fisk må her lægge krop til deres udskejelser.Nyatto får sig en lille bid strandvasker.Og sådan ser det altså ud: En grydefuld kraftig kattesuppe lavet på vildfarne killinger.
Tag en dukkert i dit transportdyr, mens den vandrer gennem den stegende hede. Denne vandelefant er en af de mange små perler i filmens figurgalleri.Surrealismen kan ind i mellem godt virke lidt fortænkt, men det bliver aldrig kedeligt at kigge på.Kontrasten mellem de søde små killinger, og filmens mange vanvittige kreationer er helt fantastisk at opleve.

I do note with interest that old women in my books become young women on the covers... this is discrimination against the chronologically gifted.
-- Terry Pratchett