Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Geeks UnpluggedBilleder til Tokyo Game Show 2006 Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Tokyo Game Show 2006



Alle billeder til Tokyo Game Show 2006
De fleste af pigerne huskede at holde standens materiale op, når de blev fotograferet. Og det blev de. Hele tiden. Konstant. Og uden ophold.Her har vi kommentatorerne til et multiplayerspil Bomberman. Deltagerne var naturligvis også udstyret med mikrofoner, og sammen med spillets lydside og ekstra musik var det med til at gøre det hele øresønderdøvende.En af deltagerne i Super Bomberman konkurrencen. Hun så sjovt nok sød ud.Cosplayer. En af hundreder.De her var suverænt flotte, og vistnok fra Final Fantasy. Som er populært i Japan. Med streg under
Nååårh!Pigebandet AKB48 (hvor AKB står for Akihabara optrådte 4 gange på den 3 dage lange messe. Rendyrket jpop.Microsofts booth babes. Fyren til venstre er vist tilfreds.
Okay, hende her skulle optræde i toppen af en transformer-robotbil. Som med så meget andet i Japan skal man bare ikke spørge hvorfor.
Jeg ville også spille mobilspil hvis jeg kunne få dem demonstreret af en maid.
Mor holder sønnike afkølet.Det her ville aldrig fungere i Bella Center. Stregerne på gulvet markerer, hvor køen til afprøvning af spillene er.Vi var ikke de eneste, der fotograferede. Nogen gik rundt med udstyr svarende til en gennemsnitlig fotobutik på Strøget.
Man skal forstå, at det her er en Dead or Alive-musemåtte med håndledsstøttende bryster.Og det her vil jeg slet ikke kommentere (også Dead or Alive).Golfspil til Wii. Det blev godt nok ikke demoet, men det ser bare for sjovt ud.Bomberman scorer. Fyren indeni får forhåbentlig ulempetillæg, da der må være ca. 70 grader i den dragt.
Vores Final Fantasy venner igen. Total klasse.Ja, okay, så vi har en del billeder af dem, men de var sgu' for seje.
Også for cool en udklædning.Disciplinen er uovertruffen. Man står faktisk pænt i kø for at fotografere cosplayerne!Det her er en præsentation af Final Fantasy XI. Samtlige på billedet kigger på den. Samtlige.KawaiiiIIII!!
Sega demonstrerer launchspil til Wii: Sonic, Bleach (kampspil) og et lorteskægt Monkey Ball partygame.Sonys stand. Rækken til højre er demomaskiner.Bemani var der i alle afskygninger.PS3-demoer. Bemærk maskinerne, der glimrer ved deres fravær.Køerne til demomaskinerne.
De her piger demonstrerede Monkey Ball spillet til Wii. Jeg ved snart ikke, hvem der skal løbe med førstepræmien i nuttethed, men Wii har det svært i det her felt.
Hende her demonstrerede Sonic til Wii, men hun var ikke helt så sød som de fire på Monkey Ball, så sidstnævnte er nok det bedste spil.Mere Wii-demo, men ikke længere på Segas stand.Don't ask. Just don't ask. Senere spillede de to piger jyanken (jyan, ken, pon eller sten, saks, papir), hvilket forekom en anelse unfair, taget i betragtning at dyrepigen med de kæmpe kløer kun kunne lave papir.
Japanerne med farvede kontaktlinser er t3h b0mB!Waaay too cool.Genki-des!
Det her outfit sparkede også massiv røv.Coolness defined.Det her er området imellem hallerne - Cosplay Kingdom. Der var mindst lige så mange mennesker som indenfor.Flere absurde frisurer. En eller anden scorer kassen på styling mousse.Ham her styrede altså også for hårdt.Svigermors drøm?
Ham her var bare for mystisk. På jorden ved siden af ham står en Family Computer på et lille præsentationsbord. Hvordan det lige hænger sammen med hans udklædning aner jeg ikke, men måske en læser kan supplere?Man bliver træt. Rigtig træt.Rigtige otakus sørger for at skaffe så mange messeposer som overhovedet muligt. Disse havde i øvrigt en fuldstændig åndssvag størrelse, som på ingen måder var forenelig med den enorme mængde besøgende.Det her er PaperMan. Jeg fatter ikke helt konceptet, men det er noget med små børn og store våben. Måske fatter jeg det alligevel.
Bister Kid.
En titel, der med garanti kun udkommer i Japan.
Det her billede er taget i Japan.





[Ralph is lying in bed]
Ralph Wiggum: Daddy, these rubber pants are hot.
Police Chief Wiggum: You'll wear 'em till you learn, son. Wear 'em till you learn.
-- The Simpsons