Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilBilleder til Nintendo DS: Dr. Kawashima's Brain Training: How Old is Your Brain? Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Nintendo DS: Dr. Kawashima's Brain Training: How Old is Your Brain?Alle billeder til Nintendo DS: Dr. Kawashima's Brain Training: How Old is Your Brain?
Kawashima prøver at levere de nedslående resultater med en lille pep-talk.De første par gange man stifter bekendtskab med en opgave, forklarer Kawashima, hvad man skal gøre. Den her er, trods sin simplicitet, et bæst. Man skal være hurtig til hovedregning for at holde styr på de folk, der styrter ud og ind af huset.Endnu en opgave, der ser mere simpel ud end den er. Når man har siddet og råbt farver ud i flere minutter, mens hjernen febrilsk kompenserer for at der står noget andet end man siger, bluescreen'er hjernen og man opnår en Brain Age på niveau med Tollund-manden.Der holdes styr på hver enkelt dag, og Professoren ser ikke helt mildt på dem, der skulker fra hjerneskolen. De flittige elever får til gengæld et fint stempel.Tæl stavelser. Spillet har fuld understøttelse for os venstrehånds-mennesker, hvor der ganske enkelt byttes rundt på skærmene så man ikke sidder og skygger for opgaveskærmen, når man skal skrive på svar-skærmen.

Hvis den forklaring forvirrede dig, så skal du spille noget mere Brain Training..Man har to minutter til at memorisere ordlisten, og efterfølgende skal man skrive så mange af ordene, man kan huske. Det hjælper at kæde dem sammen i meningsgivende konstellationer som f.eks. En ting er at regne små regnestykker, men når det skal foregå med lynets hast kommer der helt andre boller på hjernesuppen. Spillets
Den her er blandt mine favoritter. Det kan ikke ses her, at tallene i venstre sider fiser rundt på skærmen.Man har rig lejlighed til at bedømme sine evner i forhold til de andre spillere, både generelt og i hver enkelt opgave.Sudoku-interfacet er ganske enkelt en geni-streg. Her er genkendelsen af skrevne tal om mulig endnu bedre end i resten af spillet, så det hele er let som en leg.Man holder DS'en som en bog. Her er den i højrehånds-mode. I venstrehåndsmode skal den naturligvis drejes 180 grader.Simpelt, men fængende.

Tangina: This house is clean.
-- Poltergeist