Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Tweet - Glem H.264 - H.265 leverer samme kvalitet med den halve…Tweet - Glem H.264 - H.265 leverer samme kvalitet med den halve… Tilbage til HovedsidenTweet fra Jacob Nørgaard (JN)  


Glem H.264 - H.265 leverer samme kvalitet med den halve båndbredde!
http://www.itwire.com/business-it-news/technology/56199...Onsdag 15-aug-2012 18:48  (1470d)Geek Culture på Twitter: #gcdk og @geekculturedk

Søg: Bruger: 

Forrige tweet[Roulette][Alle][Nyeste] Næste tweet


KOMMENTARER (4)

1:   olme Flere detaljer   16. aug 2012 10:49
Wikipedia forklarer mere detaljeret hvad der sker i det nye format
 
 
2:   henrikmk Det kan godt være...   16. aug 2012 14:10
... vi kan rejse til månen og alt det der, men at vi kan blive ved med at voldsomt øge videokompression via nye algoritmer og hurtigere computere uden at ødelægge billedet, det er noget jeg altid har beundret.

Hvor ligger grænsen?
Svar: #3
 
3:   RockBear Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Paaske Juul @2   16. aug 2012 14:12
vi kan rejse til månen og alt det der, men at vi kan blive ved med at voldsomt øge videokompression via nye algoritmer

Jeg synes at det vildeste er kombinationen. Der var en episode for nogle år siden, hvor en sonde på vej til Jupiter gik i ged. Dens store antenne satte sig fast, så båndbredden til Jorden var alt, alt for lille i forhold til de planlagte undersøgelser.

Så var der en eller anden, der sagde "nåja, men der er sket noget siden vi byggede den. Jeg opgraderer lige kompressionsalgoritmerne." og så klarede de RET meget gennem den lille antenne, der slet ikke var beregnet til alle de seje ting.
 
 
4:   jacob_tfDenne kommentar er skrevet af tweetets afsender Live HD feed fra Mars, tak!   16. aug 2012 15:45
det kan de 32Kbit sagtens klare med denne algoritme :-)
 
 

SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Any wizard bright enough to survive for five minutes was also bright enough to realise that if there was any power in demonology, then it lay with the demons. Using it for your own purposes would be like trying to beat mice to death with a rattlesnake.
-- Terry Pratchett (Eric)