Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Tweet - Yep, Nintendo’s Making a Bigger Circle Pad ProTweet - Yep, Nintendo’s Making a Bigger Circle Pad Pro Tilbage til HovedsidenTweet fra Lars Jørgensen (LJ)  


Yep, Nintendo’s Making a Bigger Circle Pad Pro
http://www.giantbomb.com/news/yep-nintendos-making-a-bi...Torsdag 28-jun-2012 21:53  (1555d)Geek Culture på Twitter: #gcdk og @geekculturedk

Søg: Bruger: 

Forrige tweet[Roulette][Alle][Nyeste] Næste tweet


KOMMENTARER (6)

1:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus 'LOOK AT THAT THING'   29. jun 2012 11:11
Det er simpelthen for åndssvagt. Jeg er klar over, at de muligvis er bange for at inkludere det ekstra joystick på XL'en, (da det ikke er standard på de eksisterende 3DS'ere og nuværende ejere derfor kunne føle sig snydt), men hvis alternativet er sådan en ekstra kalorius... Jeg forstår det ikke.
  Opdateret: 29. jun 2012  
 
2:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Jo   29. jun 2012 12:40
Du forstår det jo, desværre. For det vil jo være ansigtstab at sige, at man designede forkert fra starten.

Men indtil de sluger den kamel, er jeg bare ikke interesseret. Ellers skal der komme nogle tredjeparts-pads, der også giver ekstra, brugbar funktionalitet (der er noget på vej til alm. 3DS med batteriboost blandt andet).
Svar: #3
 
3:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen @2   29. jun 2012 12:56
"Ellers skal der komme nogle tredjeparts-pads, der også giver ekstra, brugbar funktionalitet (der er noget på vej til alm. 3DS med batteriboost blandt andet)."

Det kommer stadig ikke til at gøre nogen forskel, for udviklerne kan ikke regne med at folk har dem, og derfor vil understøttelsen af dem være minimal. De sidste tre årtiers track record for konsolperipherals viser desværre et meget entydigt resultat på det område.
 
 
4:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Sandt   29. jun 2012 12:58
Det var nu lige så meget ud fra betragtningen, at skulle jeg have en 3DS, så skulle jeg helt sikkert også have en circle pad, fordi ellers gider jeg ikke spille 3D-titler på maskinen (den rigtige slags 3D).
Svar: #5
 
5:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen @4   29. jun 2012 15:51
Men de fleste 3D-titler understøtter alligevel ikke den circle pad, så det ville igen ikke gøre nogen forskel for dig. Der er p.t. tre vestlige titler understøttet. Det er ikke ligefrem et imponerende udvalg. Kun for en enkelt af de titler der er annonceret i år har udviklerne meldt tilbage, at de agter at understøtte den.
Svar: #6
 
6:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @5   29. jun 2012 16:59
Endnu en af årsagerne til at jeg alligevel ikke køber en foreløbig :)
 
 

SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Waiter, I'm in my soup!
-- Fly (A Bug's Life)