Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Tweet - - når man har en p.hd. må man…Tweet - - når man har en p.hd. må man… Tilbage til HovedsidenTweet fra Peter Koch (PK)  http://www.vibekemanniche.dk/?p=1038 - når man har en p.hd. må man åbenbart sammenligne Breivik med ethvert individ, der spiller computer #FACEPALM #sukMandag 11-jun-2012 12:51  (1569d)Geek Culture på Twitter: #gcdk og @geekculturedk

Søg: Bruger: 

Forrige tweet[Roulette][Alle][Nyeste] Næste tweet


KOMMENTARER (30)

n/a12Næste side
1:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus P.hd., pfftt!   11. jun 2012 19:47
Man skal da ikke læse mange kommentarer ned - eller blot google damen - for at vide, at hun lige akkurat er den slags ekspert, som ingen kan tage seriøst. Hun er en stakkels kvinde, der ovenikøbet har en familie og børn, der skal trækkes med hende. De har det vist slemmere end hendes læsere :)
  Opdateret: 11. jun 2012  
 
2:   henrikmk Wow   11. jun 2012 22:00
Tak for jeres kommentarer – desværre må jeg jo sige, at en del af jeres ganske aggressive indlæg desværre bekræfter hvad jeg skriver i min tråd – nemlig at voldelige videospil gør (nogen af) jer voldelige/aggressive.

Uhm. Wow.
 
 
3:   jacob_tf haha   12. jun 2012 08:32
Det er jo genial underholdning! Hun får jo ikke en fod til jorden, tydeligvis en kvinde der slet ikke har nogen anelse om hvad hun taler om.
 
 
4:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Dagens grin!   12. jun 2012 09:27
Konen skriver et indlæg, der placerer computerspillere i én af to grupper: Breivik-wannabes og Idioter. Og så bliver hun sur over at folk bliver lidt mugne i kommentarerne?

Tonen i de kommentarer er i øvrigt helt ufatteligt sober, og jeg er imponeret over den vedholdenhed folk har med at spørge efter kilder til hendes idiotiske påstande. Og mindst lige så imponeret over, at folk ikke går frådende amok i kommentarerne.

Hende eneste svar har indtil videre været "I er allesammen psykopater, tal nu pænt!". En enkelt gang postede hun et link til noget diffust, som hurtigt blev pillet ned. Så var det tilbage til "Tal pænt!", selvom alle faktisk taler helt utroligt pænt.

Og så kommer den bedste Frisenette-afslutning i Vibekes sidste indlæg: "Det er ikke uvilje der gør, at jeg ikke svarer jer detaljeret. Men jeg er ved at lægge sidste hånd på en krimi (som ikke handler om voldelige videospil…) og har derfor heller ikke så meget tid disse dage."
Svar: #5
 
5:   Atriedi Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Morten Petersen @4   12. jun 2012 09:30
"Konen skriver et indlæg, der placerer computerspillere i én af to grupper..."

Du har stavet "koen" forkert.

Mht. den sobre tone skriver hun jo i et af hendes første indlæg, at hun har fjernet de mest grove indlæg, der jo iøvrigt kun bekræfter hende i hendes teori om, at alle der spiller computer er frådende psykopater og mordere.
Svar: #6
 
6:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen @5   12. jun 2012 09:40
Jeg så, at artiklen også har været bragt på BTs hjemmeside. Her er kommentarerne noget mindre sobre. For at sige det mildt.
 
 
7:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch Denne kommentar er skrevet af tweetets afsender @Flere   12. jun 2012 10:08
Det kan være, jeg bare fortsat benoves over folk, der er doktorer (altså, en person med en ph.d.) i et eller andet, og det måske er derfor, jeg er så overrasket over, at hun skriver den slags. Jeg synes, hendes indlæg er helt vildt, og det undrer mig egentlig, at BT har lagt spalteplads(omend måske kun digitalt) til det.

Og det overrasker mig så også, at hun gentagne gange i debatten på sin egen side beder folk om at "læse litteraturen," uden at henvise til noget konkret litteratur. Det overrasker mig endvidere, at hun lader flere sobre indlæg poppe op på siden, der gentagne gange udstiller hende som et individ, hvis research på dette emne ikke vidner til at have været særlig grundig.

Det er den slags indlæg, der gør, at jeg græmmes. Jeg troede ikke, folk med den slags holdninger levede i dette land. Og jeg troede da slet ikke, de var kommunalt ansatte.
  Opdateret: 12. jun 2012  
 
8:   Atriedi Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Morten Petersen Ph.d   12. jun 2012 10:20
Det synes at være lidt for let at få en Ph.d. Især hvis den i et eller andet omfang kan bruges til at legimitere sådanne artikler/blogindlæg.

"Breivik er morder og psykopat. Han spillede computerspil. Ergo er alle, der spiller computerspil mordere og psykopater."... Morlille er en sten.

Min mor spiller Assassins Creed og Portal... nu tør jeg ikke komme hjem til aftensmad længere!

Stort set allle har spillet et spil i en eller anden form nu om dage, så hvad med sammenhængen mellem folk der spiller computerspil, og folk der udfører frivilligt humanitært arbejde? Eller folk der spiller computerspil og slår græs? Kører bil? Ryger? Der var den! Hvis vi forbyder computerspil kommer vi rygningen til livs! Stik mig en Ph.d. så skriver jeg en blog om faren for at få rygerlunger ved at spille computerspil!
 
 
9:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Er I sikre på   12. jun 2012 11:20
At hun overhovedet har en ph.d? Hvor kan man tjekke sådan noget? Det er jo ganske populært at udgive sig for at være noget,man ikke helt er eller at snyde en lille smule på vægten.
Svar: #10
 
10:   jacob_tf @9   12. jun 2012 12:13
Wikipedia siger hun har, men på den anden side benytter hun også en titel, uden den er anerkendt.

I det hele taget indgyder wikien ikke megen tillid til hendes evner.
 
 
11:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Ph.D.   12. jun 2012 13:20
Nu skal man heller ikke gøre det til mere, end det er. Det er et lidt større specialelignende projekt efter cand.med/whatever-specialet. Det vil sige, at hun har kunnet læse og forstå nogle kilder og tilføje noget selv i en tilstrækkelig grad, at hun overlevede sit Ph.D.-forsvar.

Hvis hun har været dårlig til kildebehandling, har hun måske været god til andre discipliner. Uanset hænger hendes arbejds- og forskningsområde dårligt sammen med hendes udtalelser. Jeg ved godt, det er spildt arbejde, men jeg sendte hende links til omkring tyve undersøgelser fra de seneste år, som alle modviste hendes udtalelser. Jeg regner ikke med respons eller i bedste fald andet end afvisning af validitet. Hun er den type, der bruger undersøgelser og statistik som fulde mennesker bruger lygtepæle; til støtte nærmere end til oplysning.

Den slags konservative dukker hele tiden op. Hvis det ikke er spil, er det voldelige film. Hvis det ikke er film, er det heavy metal. Hvis det ikke er heavy metal, er det rollespil. Hvis det ikke er rollespil, er det jazzmusik. Folk frygter, hvad de ikke forstår. Det er blot skræmmende, at folk med en lang uddannelse bag sig misbruger både videnskabelige metoder og position til at reagere på noget, de ikke forstår. De burde vide bedre. Og det er sådan set det eneste overraskende i det her.
 
 
12:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch Denne kommentar er skrevet af tweetets afsender Hun har svaret igen   12. jun 2012 23:56
Og slutter denne gang af med følgende:
Hvad gør, at I har brug for at spille spil, hvor I slår andre ihjel? Ikke alene ser det på film, men selv indgår interaktivt heri? Hvad er den gode forklaring herpå?

Jeg overvejer nu, om jeg mon burde spørge hende om, hvad der gør, at hun har behov for at skrive en krimi. Hvorfor kan hun ikke bare læse krimier i stedet.
Svar: #13 #28
 
13:   jfallesen @12   13. jun 2012 00:40
Hvorfor har hun overhovedet behov for at interessere sig for krimier, der trods alt som oftest indeholder et element af folk, der er blevet eller bliver slået ihjel?
Svar: #14
 
14:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch Denne kommentar er skrevet af tweetets afsender @13:   13. jun 2012 00:45
Jeg tør ikke tænke på det. Det er en skræmmende tanke, at alle de fans, Jussi Adler-Olsen har, går rundt som tikkende bomber.
 
 
15:   cyberstorm Svar   13. jun 2012 09:55
Rart at se, hvor mange saglige tilbagemeldinger der efterhånden er i den tråd. Ikke, at jeg (i modsætning til f.eks. Vibeke) har brug for at blive overbevist om, at gamere er saglige mennesker (det har Geek Culture jo for længst bevist for mig), men det er godt nok tankevækkende, at den mindst saglige i tråden (når man ser bort fra de slettede indlæg) er Vibeke selv. Jeg kommer så'n til at tænke på modsvaret til Søren Espersens udfald: "Hvad laver 16.000 somaliere egentlig i Danmark?" Som mange i tråden skrev, udmærkede den somaliske arkitektstuderende sig også ved sin saglighed i modsvaret: "Hvad laver Søren Espersen egentlig i mit land?" "Hvorfor skal alle 16.000 dæmoniseres pga. en gruppering, der tæller 250?" var essensen af hans debatindlæg. Hvorfor kan folk ikke bare lære ikke at udtale sig kategorisk om andre mennesker eller ting, de ikke forstår?
 
 
16:   RockBear Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Paaske Juul somaliere   13. jun 2012 10:24
Bare i fald nogen ikke ved, hvad cyberstorm snakker om i #15, så er det denne kronik.
 
 
17:   Soulbender Frustrerende   13. jun 2012 13:06
Hopper lige med på mange af de ting der allerede er nævnt - må simpelthen få luft.

Ikke alene er hendes indlæg usaglige, de er også stærkt provokerende og arrogant formuleret, og det er et under, at de øvrige debattører kan tøjle deres frustrationer.
Hvad er mere frustrerende end at bruge tid på at fremlægge valide og saglige argumenter og blive mødt med "Jamen jeg har min mening, som det er vigtigt for mig at offentliggøre, men DIN mening interesserer mig ikke. Og jeg vælger at ignorere alle postulater, som er i modstrid med mine fakta. Jo mere du argumenterer, jo stærkere holder jeg fast i min holdning, for med din insisteren bekræfter du min teori."

At se den form for indstilling til debat giver mig sgu samme følelse som hver gang jeg tænker på den gruppe af kreationister/anti-evolutionister, som affejer uanede mængder af videnskabelige opdagelser og empiriske beviser omkring evolution, og sågar drager det ind i skoleundervisningen.

Der er bare nogen, man ikke kan tale fornuft med.

And another thing... "Det er sådan set MIN blog...". Skriv dog i en hemmelig dagbog, hvis du ikke ønsker reaktioner.
  Opdateret: 13. jun 2012  
 
18:   Atriedi Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Morten Petersen Heste Bieber   15. jun 2012 11:25
Kombinationen af hestepiger og Justin Bieber er åbenbart meget farligere end computerspil. Det håber jeg, at Manniche nu indser og skriver et vredt blogindlæg om, så vi kan få stoppet denne livsfarlige cocktail!
Svar: #19
 
19:   Soulbender @18   15. jun 2012 20:14
De har nok skrevet de aggressive indlæg efter et slaw Pong.
 
 
20:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus BTs spiseseddel i dag   28. aug 2012 13:50
Skæbnen har humor.
  Opdateret: 28. aug 2012  
 

n/a12Næste side

SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


The Donkey: Oh no! I can't feel my toes.
[Looks down and yelps] I don't have any toes!
[Sits down] I need a hug.
-- Shrek