Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Tweet - Vibrating tattoo alerts patent filed by NokiaTweet - Vibrating tattoo alerts patent filed by Nokia Tilbage til HovedsidenTweet fra Stig H. Jacobsen (SHJ)  


Vibrating tattoo alerts patent filed by Nokia
http://www.bbc.co.uk/news/technology-17447086Tirsdag 20-mar-2012 17:38  (1653d)Geek Culture på Twitter: #gcdk og @geekculturedk

Søg: Bruger: 

Forrige tweet[Roulette][Alle][Nyeste] Næste tweet


KOMMENTARER (6)

1:   NerdBird Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lærke Pickering Thomasen Jeg håber virkelig, det kan slås fra   21. mar 2012 18:50
...så man ikke vækkes om natten, når ens tatovering klør, fordi det nu er ens tur i Wordfeud.
 
 
2:   goth Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Stig H. Jacobsen Denne kommentar er skrevet af tweetets afsender Eller ..   22. mar 2012 11:47
.. at et-eller-andet automatik går galt, så man får 200 mails om fejl i løbet af natten.

Men ellers synes jeg faktisk, at konceptet lyder interessant. Jeg er f.eks. selv godt træt af, at konstant skulle låse min telefon op - det ville være rart, hvis den selv genkendte mig og automatisk blev låst op.

Er der nogen, som har erfaringer med oplåsning ved ansigtsgenkendelse? Jeg tænker på sikkerheden - kan et fotografi holdt op foran kameraet låse telefonen op?
Svar: #3
 
3:   jacob_tf @2   22. mar 2012 13:01
Ansigtsgenkendelse findes, men det har i praksis vist sig at være aldeles ineffektivt. Eller rettere, måske lidt FOR effektivt (kunne låses op af folk der bare tilnærmelsesvis lignede).
Svar: #4
 
4:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen @3   22. mar 2012 13:10
"To øjne? Det må være ham - unlock!"
Svar: #5
 
5:   Gnavpot @4   23. mar 2012 15:06
Aarrr, kølhal den sikring. Splitte mine bramsejl, den burde få med træbenet for at blokere min adgang.

(Så nogen kan den holde ude - og det er endda de mest frygtede kriminelle indenfor computerverdenen)
 
 
6:   FrankBuck Ansigtgenkendelse på Nexus   26. mar 2012 11:06
Jeg har haft ansigtgenkendelse slået til på min Galaxy Nexus, men er ikke just imponeret. Manglende lys, for meget lys, hvis man holder telefonen (eller ansigtet) i en lidt anden vinkel eller blot smiler lidt for stort og den kan ikke genkende dig.
Til gengæld kan den sagtens genkende et fotografi af dig. Eller blot en kollega/ven der tilfældigvis holder hoved og telefon i samme vinkel og ligner dig 10-15%. For eksempel låste telefonen frejdigt op første gang min chef skulle se den. Vi ligner bestemt ikke hinanden ret meget. Om det så er hendes ansigt der er meget maskulint eller mit der er feminint, vil jeg helst ikke udtale mig om....
 
 

SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Bart: Leonard Nimoy? What are you doing here?
Nimoy: Wherever there is mystery and the unexplained, cosmic forces shall draw me near.
Bart: [flippantly] Uh-huh.
Man: Hey Spock, what do you want on your hot dog?
Nimoy: Surprise me.
-- The Simpsons