Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Spil: Summoner?</i>Kommentarer til Spil: Summoner? Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Spil


KOMMENTARER (6)

1:   cyberstorm Summoner?   20. maj 2001 14:57
Er der nogen PS2-ejere herinde, der har spillet "Summoner"? Hvis ja, hvad er så jeres opfattelse af det? Skulle jeg bare vente til "Baldur's Gate" udkommer til PS2, eller er det værd at investere i, selvom det muligvis ikke når de samme højder? Faktisk har jeg ikke selv prøvet at spille "Baldur's Gate", men jeg har fået det anbefalet på det kraftigste og har en fornemmelse af, at det lige ville tale til min trang til at bruge MANGE timer, dage, måneder på et enkelt spil, hvilket jeg desværre alt for sjældent har mulighed for. Okay, Final Fantasy VIII holdt da i 120 timer, men så var citronen også presset til det yderste. Har folk i det hele taget nogen bud på tidskrævende RPGs (jeg gider ikke spille strategi-spil)?


På forhånd tak,
-Cyberstorm

 
 
2:   Sodavand Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Søren Vestergaard Legend of Dragoon   20. maj 2001 21:38
LOD er et udemærket spil, men det er til PS1. Da du nævner FFVIII, går jeg ud fra, at du har spillet VII, som er overlegen på alle andre punkter end grafik og kontrol. Til PS2 er udbuddet lidt tyndt, for at sige det mildt. Til gengæld er der masser af gamle perler til PS1, specielt hvis du kan spille amerikanske spil.
På PAL er et af mine favoritter klart Vagrant Story. Du kan måske nok spille igennem det på 15 timer, men kan du få alle titlerne på under 60 timer, er du min personlige helt. Faktisk har jeg aldrig selv fundet ALLE titlerne, da disse f.eks. kræver at du går gennem spillet uden at gemme, og at du får en "chain" på over 30(tror jeg nok). Det er ABSURD. Ellers er der jo Suikoden 1 og 2, som kan spilles som ét spil(du kan fortsætte fra det ene spil til det andet), hvilket giver godt 50-60 timers tid.
Har du adgang til NTSC kan du spille Chrono Cross. Det er et spil helt for sig selv, og har et af de bedste kampsystemer, jeg kender til.
Lunar 1&2 er mere "old school", hvilket måske ikke lige appellerer til dig, men hvis det gør er det værd at bruge tid på.
Xenogears, Wild Arms 2 og Final Fantasy Tactics er også ret fede.
De fleste af disse spil er anmeldt på www.kyoto.dk
- Søren
 
 
3:   cyberstorm Øv   21. maj 2001 16:31
Jeg kan desværre ikke hitte ud af at spille amerikanske PS1-spil. Jeg ved godt, at jeg burde skaffe en chip, eller hvad man nu behøver, for jeg er edderspændt over ikke at kunne spille "Chrono Cross". Hvad fa'en skal det også begrænses til USA for? "Vagrant Story" var sejt nok, rigtig sejt, faktisk, men blev også dybt kedeligt, når man først havde været igennem én gang. Der var simpelthen ikke nok bonusting anden gang, og de ekstra bosser var alt, ALT for nemme (bortset fra den sidste, som tog mig en evighed). Titlerne var da meget sjove i begyndelsen, men man kan jo ikke rigtig bruge dem til noget? Desuden vil jeg nok give dig ret i, at det kræver sin mand at samle dem alle, når man ikke ved, hvad de tildeles for, før man har fået dem. En chain på 30 lyder dog lige til at være muligt. Egentlig undrer det mig, at jeg ikke fik den titel. Grunden til at bosserne var så nemme, var jo netop, at Ashley bare chainede hele tiden, så de ikke fik mulighed for at slå igen.


Tak for forslagene. Du har forresten også ret i, at FFVII var federe end FFVIII, bortset fra at grafikken var dårligere og spillet kortere. FFIX har jeg endnu ikke haft tid til at spille. Er det ringe, siden du ikke anbefaler det? Nå, det finder jeg nok ud af, når jeg får sommerferie.
-Jakob

 
 
4:   kvan FFIX sparker røv.   21. maj 2001 16:43
I hvert fald de første 2½ skiver, for længere er jeg ikke nået endnu. Karaktererne er virkelig veldefinerede og historien spændende. Lige så spændende som - og viklet ind i - hovedplottet er afsløringerne omkring karakterernes natur og ophav, og den indsigt omkring verdens opbygning de opnår som følge heraf.


Nåja, kampsystemet er også ret godt, og måden man får nye abilities på er også OK - man tager items på som giver skills, og når man herefter har modtaget X AP bliver den pågældende skill permanent. Det går så hurtigere hvis man har flere items med samme skill, og man kan også få skills der hjælper på hastigheden. Nogle skills kræver Skill Points for at være aktive, og da man har et ret begrænset antal af disse skal der foretages nogle valg.

 
 
5:   Sodavand Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Søren Vestergaard FFIX er fedt nok.   21. maj 2001 19:36
Jeg vil personligt placere det mellem VII og VIII. Spillet er mindre kompliceret end VII - jeg savnede lidt de kombinationer, der gjorde at man var fuldstændig god-like. Som final attack og Phoenix summon. Og andre forskellige. Det er der ikke noget af i IX. Og så er spillet kortere end de andre. Det er faktisk muligt at komme til CD4 på under 12 timer. Hmmmm... Og så synes jeg også, at det bliver trælst på den sidste CD. Det er nok bare mig, men jeg kom dertil i løbet af de første to uger, og jeg har ikke spillet det siden.
 
 
6:   cyberstorm 12 timer?   23. maj 2001 10:25
Det er jo to dage? Damn! Nå, da jeg uden tvivl ikke gider høvle igennem det uden hverken at se til højre eller venstre, bliver det nok alligevel ikke aktuelt. Hvis det opgraderede card game er bare tilnærmelsesvis så sjovt som det i FFVIII, så bruger jeg nok 15-20 timer på det i løbet af spillet, så det hjælper jo lidt på det. Er jeg den eneste, der brugte de første fem timer (ca.) på at samle kort i FFVIII, inden jeg gad forlade headquarters?


Det med permanente skills lyder ret fedt. Specielt taget i betragtning af, at jeg har sommerferie om otte dage og to timer: Woo-hoo!

 
 

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Biers was where the undead drank. And when Igor the barman was asked for a Bloody Mary, he didn't mix a metaphor.
-- Terry Pratchett (Hogfather)