Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Film og TV: Hjælp til tegnefilmstitel</i>Kommentarer til Film og TV: Hjælp til tegnefilmstitel Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Film og TV


KOMMENTARER (5)

1:   DWHansen Hjælp til tegnefilmstitel   18. aug 2012 23:55
Hej alle.

Jeg leder efter hjælp til navn på en tegnefilm fra 80'erne eller 90'erne.

Jeg kunne godt tænke mig navnet på engelsk, hvis muligt.

Tegnefilmen ved jeg ikke om er en serie, men "afsnittet", hvilket er på spillefilmslængde, jeg kan huske er:

Plottet er en føderation, lidt ligesom Star Trek. Føderationen når til en uopdaget planet, hvor humaoide Øgler er den dominerende race. Øglerne er beviste og lærer de rejsendes sprog.
I starten er øglerne venlige og fortæller om deres kultur, men senere i filmen bliver øglerne fjendtlige (øglerne prøver vist at spise dem), og der opstår kamp mellem de tilkommende og øglerne.

Er der nogen der kan hjælpe mig med titlen på engelsk eller dansk?
Svar: #2
 
2:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen @1   19. aug 2012 01:25
Kan det være "Once Upon A Time... Space"? Episode 2, The Saurians, lyder meget henad det du beskriver. Jeg kan kun finde klip fra episoden på originalsproget, men det burde jo stadig være nok til at du kan identificere om det er den. Seriens originale franske titel er "Il était une fois… l'Espace". Det ville være ret sjovt hvis det var den serie, for jeg gik selv i årevis med små glimt af serien fra min barndom opmagasineret i mit hoved uden at kunne finde ud af hvad det var for en.
Svar: #3 Opdateret: 19. aug 2012  
 
3:   kdh @2   19. aug 2012 18:18
Helt enig, det lyder som "Il etait une fois ... l'Espace" Jeg har selv ledt efter den i årevis. Såvidt jeg har kunnnet finde ud af, blev engang blev lavet en (salgs) version (DVD) med engelske undertekster, men den har været udsolgt i årevis (jeg har mest kigget på de europæriske udgaver af amazon). For nogle år siden lykkedes det mig at .. ahm ... lokalisere den på internettet, desværre kun med fransk tale og ingen undertekster. Jeg taler desværre ikke fransk, og har ikke kunnet finde undertekster nogetsteds. Måske er der sket noget i de sidste par år.
Svar: #5
 
4:   DWHansen Perfekt!   10. sep 2012 08:42
Det var den.

Mange tak for hjælpen.
 
 
5:   DWHansen @3   10. sep 2012 19:22
Så vidt jeg kan se på producentens hjemmeside, er der aldrig blevet lavet en engelsk eller dansk version. Der findes dog en på svensk (udgivet af finsk distributør).

http://procidis.com/index.php?composant=com_distribution&element=3

Det er flere i "Once upon a time..." serien der er udgivet på engelsk.
Spørgsmålet er om de ikke har udgivet "Space" på engelsk (og dansk) fordi der ikke er marked for det, eller fordi hele serien ikke er blevet synkroniseret.

Den svenske version burde indeholde danske undertekster.
  Opdateret: 10. sep 2012  
 

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Admiral Matthew Dougherty: Jean-Luc, we're only moving 600 people.
Captain Jean-Luc Picard: How many people does it take, Admiral, before it becomes wrong? Hmm? A thousand, fifty thousand, a million? How many people does it take, Admiral?
-- Star Trek: Insurrection