Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Elektronik og legetøj: Et møde med Dyson</i>Kommentarer til Elektronik og legetøj: Et møde med Dyson Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Elektronik og legetøj


KOMMENTARER (11)

1:   henrikmk Et møde med Dyson   14. jun 2012 23:52
Jeg har læst meget om Dyson's sjove designs for blæsere, støvsugere og whatnot, men jeg har aldrig stiftet bekendtskab med deres produkter, før jeg stødte på en af deres håndtørrer på et toilet.

Man stikker fingrene ned i en sprække, hvor der så blæses varm luft på fingrene fra begge sider. På tegningen vender luftstrømmen godt nok nedad, men jeg oplevede, at vandet blæses op i ærmerne i stedet.

Jaja. Er der andre der har erfaringer med Dyson produkter?
Svar: #2 #3
 
2:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch @1   14. jun 2012 23:55
Jeg synes, at sprækken til hænderne (jeps, jeg gik den vej) er for smal. Der er stor risiko for, at hænderne ramler imod siderne på vej ud af det varme område (og igen!), og jeg tror, der er flere, der har det sådan, så ens hænder bliver nok smattet til alligevel (alle gode gange tre.) Men det er et fedt koncept!
 
 
3:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @1   15. jun 2012 00:13
Jeg har prøvet deres Airblade, og der vendte luftstrømmen nu godt nok. Der er andre, der bruger samme koncept mht. håndtørrer, men jeg mener, at Dysons var den, der virkede bedst af dem.
 
 
4:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen Air Multiplier   15. jun 2012 02:04
Vi har et par stykker af de her på kontoret. De støjer desværre lige så meget som blæsere med roterende blade. Men sjove er de.
 
 
5:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus Ingen problemer   15. jun 2012 08:52
Har prøvet dem ofte, og de gør arbejdet uden problemer. Man skal sfli ikke stå og danse, mens maskinen tørrer hænderne, men mine labber er tilsyneladende mindre end jeres, for det der med at knalde dem ind i siderne genkender jeg ikke. Undtagen, når man er fuld. Men så vasker man jo aldrig hænder alligevel.
  Opdateret: 15. jun 2012  
 
6:   Hambone Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Henrik Schmidt Øhm   15. jun 2012 09:39
Er ideen med Dyson Airblades ikke (blandt andet) at luften netop ikke er opvarmet, men bare bevæger sig hurtigt og koncentreret?

Jeg synes de virker rigtig godt, men de larmer ad helvede til.
 
 
7:   jfallesen Airblade   15. jun 2012 16:28
Maskinen har ikke varmelegeme, men man kan godt opleve luften som opvarmet. Det skyldes dels, at den gennemstrømmende luft bruges til køling af elektronik og mekanik og således opvarmes af den grund, dels at trykket forøges.

Dyson påstår, at løsningen er mere hygiejnisk end andre håndtørrere, men det holder ikke helt vand. Dels viser flere undersøgelser, at håndtørrere med højtryk blæser partikler mere rundt i lokalet, dels er det næsten umuligt at undgå at rammer siderne, hvorved et af deres argumenter ryger.

Og så påstår de i øvrigt, at det er unikt produkt, de har opfundet. Mitsubishi har dog prouceret sådanne håndtørrere mindst ti år før Dyson …
Svar: #9
 
8:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen Dyson: Vi tørrer Deres vandede vitser   16. jun 2012 01:00
"Dyson påstår, at løsningen er mere hygiejnisk end andre håndtørrere, men det holder ikke helt vand."

Thank you, thank you. You'll be here aaall week.
 
 
9:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen @7   16. jun 2012 19:11
Mitsubishi har dog prouceret sådanne håndtørrere mindst ti år før Dyson …

Så forstår jeg bedre, at jeg synes det var gammel tech. De har hængt på alle offentlige toiletter i Japan i alle de år (10+), jeg har været der. Designet er lidt anderledes - de strammer ikke ind foroven, så der er mere frigang til hænderne. Virkeligt effektive i forhold til de fucking DanDryer'e, der hænger alle steder her i landet.
Svar: #10
 
10:   jfallesen @9   17. jun 2012 08:48
Virkeligt effektive i forhold til de fucking DanDryer'e, der hænger alle steder her i landet.

Dan Dryer har faktisk introduceret en model af samme type, lige som de har nogle af de traditionelle modeller men med kraftig motor (begge dele vist licenseret fra andre).

Jeg må sige, at jeg selv foretrækker sidstnævnte model, altså en traditionel håndtørrer, man stikker hænderne ind under, men hvor der er en superkraftig motor. Typisk det mest effektive, synes jeg.
 
 
11:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen skal udtørres   17. jun 2012 09:50
En saglig diskussion om håndtørrerpræferancer. Kun på Geek Culture.
 
 


SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Elvis: What do I really have left in life but this place? It ain't much of a home, but it's all I got. Well, goddamnit. I'll be damned if I let some foreign, graffiti writin', soul suckin' son of a bitch in an oversized cowboy hat and boots take my friends' souls and shit 'em down the visitors toilet!
-- Bubba Ho-Tep