Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Spil: Pinball Arcade</i>Kommentarer til Spil: Pinball Arcade Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Spil


KOMMENTARER (2)

1:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Pinball Arcade   25. apr 2012 11:47
Jævnfør JMs glad for: Manglende knapper kan jeg bliver enig med i, at det kan være en udfordring mange steder. Men et pinball-spil, hvor man har to halvdele af en overflade at trykke på (så man ikke rammer ved siden af virtuelle knapper) - samt mulighed for at være opfindsom i udviklingen mht. tilt - det kan da dårligt blive mere oplagt til en tablet.

Jeg kan egentlig ikke se, hvordan de små knapper på en Vita, skal kunne gøre det bedre. Tværtimod er rigtig led + højere opløsning da klart at foretrække. Gottliebs pinball-opsamling på PSP skulle også spilles på den lange led, før spillet var noget ved, og der røg komforten lidt.

Ingen af delene kommer alligevel tæt på den virkelige vare, hvor man kunne klaske hårdt til siden af maskinen.

Når det er sagt, køber jeg nok spillet til Vita/PS3 også - men det bliver mest for at hygge med at score trophies.
  Opdateret: 25. apr 2012  
 
2:   jens Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Jens Mogensen Knapper   25. apr 2012 22:57
Knapper gør en verden til forskel. Udover at det slet og ret føles mere rigtigt at trykke på noget der giver taktilt feedback, når man vil have flipperne til at bevæge sig, så er det også en hel del nemmere og mere behageligt. Man kan for eksempel ikke nå at reagere nær så hurtigt med et touchinterface, da man ikke kan lade fingrene vile på "knappen" hvilket man jo kan på PS3/PSV. Og hurtig respons og mulighed for at reagere så hurtigt som muligt er virkelig nødvendigt, når det er et pinball-spil, som kommer så tæt på hastigheden fra ægte pinball, som The Pinball Arcade gør.

At det er to for ens pris med PS3/PSV-udgaven hiver også gevaldigt op. En udgave til, når jeg sidder i bussen eller ligger i sengen og den anden i 1080p på projektoren, når jeg virkelig skal nyde alle de grafiske detaljer.

iOS versionen ser dog latterligt lækker ud på min iPad 3 (PS3 skulle være endnu flottere pga bedre lyssætning) og hvis der var support for at spille med Bluetooth-keyboard, så ville jeg sandelig også opgradere fra Lite-versionen.

Når jeg får spillet på PSV/PS3 skal jeg da se hordan det arter sig på den vertikale led, men jeg ender nok med at spille det horisontalt. Det ender jeg altid med når jeg spiller Pinball Dreams og Pinball Fantasies på min Vita. Jeg foretrækker det mere intime og detaljerede view.
 
 


SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


"You like it?" he said to Mort, in pretty much the same tone of voice people used when they said to St George, "You killed a what?"
-- Mort tastes scrumble (Terry Pratchett, Mort)