Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Hjernen: Geek and Sundry</i>Kommentarer til Hjernen: Geek and Sundry Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Hjernen


KOMMENTARER (4)

1:   Glitch Geek and Sundry   3. apr 2012 22:16
Felicia Day har skabt en ny youtube-kanal for et projekt, hun kalder "Geek and Sundry".

Kanalen består af flere mere eller mindre geek-relaterede programmer såsom "The Guild", science fiction/fantasy læsekredse, "The Flog", motion comics fra Dark Horse med meget mere. Men også (og især) programmet "Table Top", der bliver bestyret af Wil Wheaton (Wesley Crusher fra Star Trek:TNG).

Table Top varer cirka 30 minutter og viser Wil med indbudte gæster spille et brætspil, og det er både hyggeligt og informativt. I det første program bliver der spillet "Small World", og en af medspillerne er i øvrigt Grant Imahara, der er vært på Mythbusters til daglig.
  Opdateret: 3. apr 2012  
 
2:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Mere skævt   3. apr 2012 22:19
Brent Spiner står bag serien Fresh Hell, som er ret meta-skæg og indforstået de første par afsnit. Den bliver dog hurtigt helt generelt skæg.
 
 
3:   kolben Lovende   3. apr 2012 23:05
Wil Wheatons TableTop-indslag virker top genialt. Desværre har de klippet det lidt for meget ind til benet. Men det er super hyggeligt at have kørende, og hvis man introduceres for charmen i diverse yndlingsbrædtspil (som han virker som om han er velbevandret indenfor), så er det bare en ekstra bonus.

Jeg synes at Felicia Day er lidt for fjollet. Jeg er vild med The Guild, men hendes indslag i Geek & Sundry bliver lidt for meget.
 
 
4:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Kan ikke lade være   7. apr 2012 15:14
WHEATOOOOOOOOON!
  Opdateret: 7. apr 2012  
 

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Never underestimate a good conspiracy theory when you have to explain some monumental screwup to the media.
-- Roujin Z