Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Elektronik og legetøj: PSP2 - VITA</i>Kommentarer til Elektronik og legetøj: PSP2 - VITA Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Elektronik og legetøj


KOMMENTARER (150)

n/a12345678Næste side
1:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus PSP2 - VITA   27. jan 2011 07:41
Ja, sådan ser den altså ud, den nye PSP2/NGP (Next Generation Portable). Eurogamer blogger live fra præsentationen, hvor vi bl.a. får at vide, at (touch-)skærmen er 5" og grafikken tæt på PS3-standard, hvad det så end skal betyde med en opløsning tæt på 1000 x 500. Tiltsensor, bagside-touchpanel, dual joysticks, GPS, 3G etc... - Let the info overflow begin...
  Opdateret: 23. nov 2011  
 
2:   jens Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Jens Mogensen skal udfyldes   27. jan 2011 08:15
En opløsning i den størrelse kommer dælme til at se lækkert ud på "kun" fem tommer.
 
 
3:   jacob_tf Enig   27. jan 2011 09:50
For visse spil på iOS er dælme flotte i dens lidt lavere opløsning og mindre skærm.

Jeg håber på en lækker maskine, for på sin vis var PSP et dejligt stykke isenkram, men den nåede aldrig helt at blive super populær. Dvs. jeg kender en hel der der købte en, men de fleste købte kun nogle få spil, så mistede de interessen.

På visse områder prøvede PSP at gabe over lidt for meget. Nu er udviklingen måske nået dertil, hvor PSP2 kan realisere de ting, som blev introduceret i PSP. F.eks. var det nærmest en joke at surfe nettet på PSPen, men det blev der slået på at man kunne.
 
 
4:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler PSP   27. jan 2011 10:16
Jeg synes egentlig, at det største problem med PSP var UMD (og så den oprindelige skærm). Efter PSN blev en reel mulighed med hensyn til spilindkøb, er min PSP blevet brugt en hel del. Der er en masse features på den, der er en joke (streaming radio, skype, browser, tegneserier m.m.), men som spillemaskine fungerer den efterhånden fint.

Hvis Sony kunne finde ud af at lave noget ordentlig desktopsoftware, kunne det have været en meget større success.
Svar: #8
 
5:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Åh ja..   27. jan 2011 10:17
PSP2 lyder egentlig fin nok. Jeg ville bare ønske, at DS og PSP fik flere gode spil end at vi fik ny hardware.
 
 
6:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen To analoge sticks?   27. jan 2011 11:19
Solgt.
Svar: #20 #26
 
7:   Glitch Ikke blot to analoge sticks   27. jan 2011 12:45
Men også trykfølsomme skærme foran og bagpå, begge beregnet til styring.

Jeg kan godt forestille mig, at det vil betyde en revival for (den gamle) adventurespilsgenre. Og hvis man kobler det sammen med gps og det indbyggede kompas, kan jeg forestille mig en del interessante spilmuligheder, i hvert fald blandt indiefolket.

Og så skal man heller ikke glemme Playstation Suite, der giver mulighed for at downloade og spille udvalgte PS1 spil på androidbaserede mobiltelefoner.

Jeg skal i hvert fald have både Nintendo 3DS og PSP2 denne gang, hvor jeg tidligere nøjedes med Nintendo DS.
Svar: #15
 
8:   jacob_tf @4   27. jan 2011 12:54
Hvad er det lige med den første skærm? Jeg forstår det ikke helt. Jeg har selv en 1000er, og jeg kan ærlig talt bedre lide den skærm end f.eks. 3000er serien.
Svar: #9 #10
 
9:   jens Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Jens Mogensen @8   27. jan 2011 14:19
Den første skærm ghoster vist en hel del mere end de senere. Det har aldrig generet mig, men jeg kan dog sagtens se at min launch model ghoster en del ved bevægelser i 3D-spil såsom GTA.
 
 
10:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @8   27. jan 2011 16:51
Det er angiveligt lidt værre på nogle 1000-modeller end andre, men på min er det så grelt, at jeg bliver søsyg af at spille alt andet end spil, hvor lys og farveladen er skruet helt op - og det er jo der, PSP prøver at differentiere sig lidt fra DS, så det er alt i alt en nitte.

Jeg foretrækker helt klart den (meget) lette interlace-effekt, som er på 3000er-skærmen. Maskinen er samtidig blevet meget lettere med tiden, og selv om det også betyder, at den føles mindre eksklusiv, så tager jeg det gerne med, for guderne skal vide, at den første var lidt af et tungt skrummel.
 
 
11:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler PSP2   27. jan 2011 16:53
Tilbage til emnet... Den ser faktisk endnu mere interessant ud, når man læser mere om den. Men Minis kommer da godt nok til at få hård konkurrence af Android-spil (hvordan dén del så end skal fungere). Jeg er spændt på at se, hvor godt det virker med den berøringsfølsomme flade, men de to sticks ser i hvert fald ud til at være fornuftigt udformet.
 
 
12:   jens Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Jens Mogensen Digitale udgivelser   27. jan 2011 18:34
Det meste af Interviewet med SCEs CEO for Europa er ganske uinteressant, men jeg bed lige mærke i den her:

So what we're intending to do is have everything available on PlayStation Store, and potentially be on physical media as well.

Det lyder jo som om, at de har tænkt sig, at alt vil blive udgivet digitalt. Interessant.
Svar: #13 Opdateret: 27. jan 2011  
 
13:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @12   27. jan 2011 18:40
På tide. Synes i forvejen det er en nitte, at ikke alle tredjepartsudgivere smider ting på PSN til PSP - eller først gør det senere. Bagudkompatibiliteten giver mig håb om, at de vil fortsætte med at få flere ældre PSP-titler på PSN, så mere eller mindre hele kataloget bliver tilgængeligt med tiden. Det ville være dejligt - selv om jeg snart skal til at købe flere/større memory sticks.
 
 
14:   jacob_tf Drømmescenariet...   27. jan 2011 19:29
...ville være at PSN blev lige så fyldt med guf (og crap) som Apples Appstore. Hvis så også priserne holdes på samme anstændige niveau (A+ titler for 50 kr. etc), så er jeg satme hooked. To hell with physical media!
 
 
15:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus @7   27. jan 2011 20:12
Som jeg skrev i første kommentar: Trykfølsom skærm på fronten, touchpanel på bagsiden (ikke skærm). Og ja, allerede i previews af et par titler lader det til at kunne finde fornuftig brug uden blot at ende som gimmick (Uncharted, Little Deviants).
Svar: #20 Opdateret: 28. jan 2011  
 
16:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen Meanwhile, in camp Nintendo...   27. jan 2011 20:15
Reggie har netop offentliggjort, at alt hvad der bliver købt på Nintendo 3DS eShop bliver låst til den specifikke konsol og kan ikke overføres. Spil man har købt på DSi og DSi XL skal man også købe igen hvis man vil spille dem på den nye maskine. Tak, Nintendo. Tak fordi I stædigt insisterer på at være 10 år bagefter resten af verden og det er i sandhed rart at se, at I fortsat ikke bekymrer jer en skid om jeres kunder, for hvorfor dog begynde nu? Snotskovle.
Svar: #17
 
17:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @16   27. jan 2011 20:38
Jeg læste da netop i går eller forgårs, at man ville kunne rykke køb fra en 3DS til en anden. Dog skulle man indtaste friend codes forfra.
Svar: #18
 
18:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen @17   27. jan 2011 20:56
Har du en kilde?
 
 
19:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Lidt   27. jan 2011 22:21
Jeg kan ikke finde den præcise post, jeg læste, men der er lidt om det her.

Der står dog ikke noget om 3DS til 3DS, hvilket jeg er sikker på, at jeg læste. Spørgsmålet er så, om siden havde ret i det. Hvorom alt er, ser det ikke ud til at passe helt med DSi->3DS.
Svar: #25
 
20:   Glitch @15   28. jan 2011 01:00
Tak for opklaringen, som jeg dog var fuldstændig klar over allerede. :-) Jeg svarede på @6, der nævnte de to analoge sticks som et købsargument. Jeg synes blot, at det var på sin plads, at den ekstra stick (i forhold til PSP'en) altså ikke var den eneste styringsmæssige nyhed, der retfærdiggjorde et køb.

Okay, jeg kaldte den trykfølsomme dims bagpå for en skærm, men det var i mangel af et bedre ord. Jeg er godt klar over, at det ikke er en skærm, der kan vise noget, men blot er en stor trykfølsom knap.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at få fat på en PSP2, og det kan ikke gå hurtigt nok. Ærgerligt at skulle vente til tidligst jul. Men så kan jeg forhåbentlig få fornøjelse ud af min Nintendo 3DS (og PS3) indtil da, og senere også.

Jeg håber virkelig, at det bliver muligt at få fat på Patapon til den tid også.
Svar: #23
 

n/a12345678Næste side

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


And before anyone complains about the grammar, I'm so jetlagged that my hands aren't even in the same time zone...
-- Terry Pratchett