Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Spil: YLOD forholdsregler</i>Kommentarer til Spil: YLOD forholdsregler Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Spil


KOMMENTARER (130)

n/a1234567Næste side
1:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus YLOD forholdsregler   3. jan 2010 00:14
Ja, så kom turen til min 60GB launch-PS3. Den kan være tændt i 10-15 sekunder, hvorefter den bipper tre gange, går i sort og blinker i power-lyset. En kendt fejl ved navn YLOD, som rammer bredt over både nye og (i højere grad) gamle PS3'er - men da frekvensen er en del mindre hyppig end eksempelvis RROD har jeg gået og krydset fingre. Fat chance :(

Da min maskine er udenfor garanti, kan jeg få den fikset her for en tudse, hvilket jeg vil gøre brug af, såfremt nogen har bedre forslag, der ikke indbefatter, at jeg fikser den selv :)?
Svar: #4 Opdateret: 3. jan 2010  
 
2:   jens Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Jens Mogensen En ny?   3. jan 2010 00:39
Er det fordi den er bagudkompatibel at du fikser den fremfor at købe en ny? 1000 kroner virker lidt højt taget i betragtning af en ny, strømsvag Slim kan fås for 1300 mere med større HDD.

Jeg må dog indrømme at jeg også selv ville være i tvivl - bagudkompatibilitet er rart. Der er dog rygter om at de ikke har opgivet at løse det med en kommende firmware.
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
3:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus Flere ting   3. jan 2010 00:48
Stabil adgang til mine save games er nok den vigtigste grund :) Som det er nu, kopierer jeg 2-3 stykker til USB, før maskinen går ned, og jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå at få dem alle over, før den dør helt :)

Derudover er det for SD-card reader-muligheden og - i mindre grad nu - bagudkompatibiliteten - og så har jeg jo allerede opgraderet min HDD til en 320GB-satan, så det er ikke dét faktum, der gør min interesseret i en Slim. I alle tilfælde vil jeg gerne have en velfungerende launch-PS3 på lager, som jeg er sikker på vil kunne indbringe mig mere end de 1000 dask, det vil koste at reparere den, skulle jeg ville sælge den for en mere støjsvag Slim.

Ikke at jeg ikke er lokket af at hive en Slim med hjem på mandag...
 
 
4:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler @1   3. jan 2010 00:53
Du kunne overveje at kontakte Sony og høre, hvad de vil tage for reparationen. Hvis det på et senere tidspunkt bliver anerkendt som en almindelig fejl (og det er den mest almindelige, jeg har hørt om), så kan du jo være heldig at få refunderet reparationen på et senere tidspunkt.
Svar: #5 Opdateret: 3. jan 2010  
 
5:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus @4   3. jan 2010 09:57
Det vil jeg også gøre i morgen, tak, mens jeg leder efter gode PS3 Slim-tilbud. Jeg kan se på mine få reddede saves på USB'en (nu YLOD'er den lige efter opstart), at de ligger i "standard-PSP-format", så jeg vil også lige prøve at tilslutte min HDD til en PC og prøve at kopiere saves ud den vej. Kan jeg redde alle saves uden reparation, vil jeg være mere tilbøjelig til at købe en ny.

Fra en IT-mand til resten af verden; husk for Guds skyld at tage backup af jeres saves fra tid til anden :) :)
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
6:   Michmach @CSW   3. jan 2010 11:46
Så kan man måske endelig få indhentet dig lidt på trophies? Tag dig god tid - for jeg har brug for det.
Svar: #9
 
7:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen SD-læser og HDD   3. jan 2010 13:15
SD-læseren kan du emulere ved blot at tilslutte en kortlæser via USB. Kortlæserne, der udmærker sig ved at læse stort set alle kort på markedet inklusive land- og hulkort, fås for noget i retning af fyrre kroner.

Hvis du køber en Slim, kan du så ikke bare flytte HDD'en fra din gamle maskine over i den og forvente at alle dine data ligger der, klar til brug?
Svar: #77
 
8:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Niks   3. jan 2010 13:20
Hvis du køber en Slim, kan du så ikke bare flytte HDD'en fra din gamle maskine over i den og forvente at alle dine data ligger der, klar til brug?

Den vil formattere harddisken, når den bliver sat i den nye maskine. Man skal lave restore. Der var jo ingen, der sagde, at det skulle være let.

I det mindste skulle restore nu tage mere med end PS3 save games og profilnavne, men jeg har ikke set noget egentligt bevis for det.
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
9:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus @6   3. jan 2010 16:25
Fat chance, jeg har lige repareret den selv :)

Denne 6-parts tutorial på en times tid samt mandens fix.PDF sad jeg og fulgte slavisk, og efterfølgende har maskinen nu kørt i 30 minutter, mens jeg hentede alle mine saves over på en USB-stick. Om den går død efter et par timers spil vides ikke endnu, men nu har jeg da fået lavet backup, og så er jeg sgu' glad nok, uanset hvad der sker :)
Svar: #10 #73 Opdateret: 3. jan 2010  
 
10:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen @9   3. jan 2010 17:09
Årh, hvad! Havde du lige en varmepistol, isopropyl og kølerpasta liggende? Du har vist en hobby, du ikke har fortalt om før!

Fed video, der er et eller andet fascinerende over at se elektronik blive skilt ad.
Svar: #11
 
11:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus @10   3. jan 2010 17:13
Min far gav en hjælpende hånd med at holde de forskellige dimser under processen, og han havde kølepasta og isopropyl med. Min nabo havde en varmepistol, men jeg måtte til gengæld bruge et alternativ til Philips-skruetrækkeren. Jeg er stadig overrasket over, at den tændte bagefter, og at jeg ikke havde skruer i overskud :)

Det var ikke helt let, men med tungen lige i munden, og hans tutorial kørende ved siden af, gik det fint. Størst uro havde jeg over at holde en varmepistol på 300 grader mod bundkortet på maskinen, men der var jo intet at miste ved forsøget. Det skal nævnes, at jungletrommerne siger, at det ikke er et permanent fix, og at man har større chance for at opleve YLOD igen, når først den har vist sig en gang :( Men nu backer jeg mine saves op, og når det så sker igen, så skifter jeg nok til en Slim.
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
12:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Gengangerfejl   3. jan 2010 17:32
Du har ret. Det er lidt ligesom håndklædefixet til 360eren. Det løser problemet her og nu, men kølingen bliver jo ikke bedre af den årsag, og siden fejlen opstår ved vridning af bundkortet (sjovt nok præcis samme fejl som RRoD), vil det samme jo kunne ske igen, når først din genlodning holder op med at virke. Medmindre du kan finde en reel årsag til, at maskinen er blevet overophedet (gemt væk i tv-møbel, tilstoppede ventilationshuller og lignende.).
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
13:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus Støv   3. jan 2010 18:11
Der var immervæk meget støv i maskinen, og det på trods af, at den faktisk står i et skab. Det er dog altid åbent, når maskinen er i brug, men varm bliver den da, så nu må vi se, hvor lang tid den giver mig. Ved nogen, om der stadig er trade-ins med PS3 Slim nogen steder? ;)
  Opdateret: 3. jan 2010  
 
14:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen teh video   3. jan 2010 22:11
Forøvrigt var det rigtig interessant at se blæseren på videoen. Det var en kæmpe motherfucker, der fyldte det meste af bunden af maskinen, og det er jo sådan man skal få meget luft igennem uden larm. Ikke de der små hystader, der sidder i Xbox.

Og dén i Dreamcast. Damn.
 
 
15:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Dreamcast   4. jan 2010 00:46
Min får et skud WD40, når jeg skiller den ad. Så er den relativt stille i et godt stykke tid igen :)

Angående blæsere generelt er størrelsen i sig selv til gengæld ikke nok. Det drejer sig også om at have tilpas store ventilationshuller, for ellers får man også larm fra den vinkel. (nej, Morten)
  Opdateret: 4. jan 2010  
 
16:   McBrain ...store larmende ventilationshuller   4. jan 2010 09:34
Ahædr
  Opdateret: 4. jan 2010  
 
17:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus 2 uger   17. jan 2010 20:27
Så YLOd'ede den igen. Jeg har ikke i sinde at fikse den hver 14. dage, men skille den bliver jeg alligevel nødt til igen, da drengenes LEGO Batman er fanget inde i den, suk :)

PS3 Slim, here I come...
Svar: #18
 
18:   Arctic @17   17. jan 2010 21:39
Lad vær med at skræmme mig! Jeg har i ny og næ skævet nervøst til min launch-PS3 efter at jeg her blev introduceret for YLOD.

På den anden side, burde jeg nok tage backup af savegames snart...
Svar: #24
 
19:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus Saves   17. jan 2010 21:43
Gør det nu. Det tager ikke fem minutter, og du vil fortryde det INDERLIGT, hvis du ikke får det gjort i tide - ikke alle YLOD'ede maskiner kan jo reddes(!)

...Og efterlad ikke skiver i drevet ;)
Svar: #20 #21 Opdateret: 17. jan 2010  
 
20:   Arctic @19   17. jan 2010 22:14
Ok - det gøres om lidt. Jeg håber dog ikke at jeg nogensinde YLODer. Jeg bruger bagudskompabiliteten meget.
Svar: #26
 

n/a1234567Næste side

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Yes, it's true. This man has no dick.
-- Peter Venkman (Ghostbusters)