Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Spil: Træt af de samme kedelige MMORPG..?</i>Kommentarer til Spil: Træt af de samme kedelige MMORPG..? Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Spil


KOMMENTARER (4)

1:   FrankBuck Træt af de samme kedelige MMORPG..?   1. jul 2005 11:23
Så kan du nu begynde at lave dit eget.

Som man kan læse her kan man nu downloade en gratis game-editor, og efterfølgende få sit spil hostet på deres server. Det bliver da lidt spændende at se om der kommer nogle ordentlige spil ud af det. Umiddelbart lyder det da til at den er rimelig god, og bestemt bedre end hvad man ellers har kunnet få gratis.

Som ægte geek er man da næsten nødt til at få hentet det ned, så man kan bruge lidt tid på at prøve at udleve sin drøm om at følge i Richard Garriots fodspor....:o)
  Opdateret: 1. jul 2005  
 
2:   Glitch Liv nr. 2   1. jul 2005 14:12
Eller spille Second Life. Det er pt det mest interessante mmorpg, jeg har hørt om. Her skal det dog lige indskydes, at jeg af angst for at miste min dagligdag ikke har prøvet at spille nogen før, så jeg ved ikke, hvad jeg snakker om. :-) Men når jeg får taget mig sammen til at spille noget, så bliver det nok det.
 
 
3:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Second Life   1. jul 2005 15:09
Jeg har prøvet det lidt. Det er sjovt nok at rende rundt og lege et stykke tid, men jeg synes man kommer til at savne nogle reelle udfordringer. Det er mest af alt en virtuel legeplads med egen økonomi.
  Opdateret: 1. jul 2005  
 
4:   Glitch Spil   1. jul 2005 15:24
Så vidt jeg har forstået, så er der mulighed for at spille div spil derinde. Der skulle vist være både rpg, fps, puzzle og måske også lidt adventure. Foruden naturligvis muligheden for at lave sine egne ting.

Men formålet med selve Second Life er at tilbyde en virtuel sandkasse, så man skal vist selv gøre sit til at blive underholdt. Jeg kan forestille mig, at man virkelig skal netværke og selv kode lidt derinde for virkelig at få noget ud af det.
  Opdateret: 1. jul 2005  
 

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


if you mix equal parts of gasoline and frozen orange juice concentrate you can make napalm
-- Tyler Durden (Fight Club)