Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Nyheder: Computersikkerhed.</i>Kommentarer til Nyheder: Computersikkerhed. Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Nyheder


KOMMENTARER (6)

1:   moyet Computersikkerhed.   1. aug 2002 12:45
Engang imellem så læser man historier, som minder en om, at computersikkerhed ikke bare er at beskytte sig mod hackere, vira og scriptkiddies.
Det lader til at Greve kommune ikke har tænkt sig helt om, da de placerede deres serverrum, og åbenbart også har glemt noget om backup.
Læs mere her.
 
 
2:   Hambone Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Henrik Schmidt Amatører!   1. aug 2002 17:30
Så simpelt kan det siges.


[pral]MIT serverrum er bombesikkert (bogstaveligt talt - det er bygget som telefoncentral i starten af 70'erne) med 60 cm jernbetonvægge, en 2 cm tyk ståldør yderst, endnu to døre med elektronisk kodelås, køling, brandanlæg, batteribackup med dieselgeneratorer på strømmen osv. Og så er backupsystemet naturligvis placeret et helt andet sted end i serverrummet.[/pral]


Og alligevel mangler vi pengene til at gøre datasikkerheden så god som vi gerne vil have den. Sådan er det åbenbart i det offentlige...

  Opdateret: 1. aug 2002  
 
3:   jfallesen Serverrum i Holland   1. aug 2002 18:05
I Holland er det meget udbredt at have serverrum på anden sal eller højere oppe. Det undrede mig, da jeg første gang så det, indtil det gik op for mig, at store dele af Holland befinder sig under MSL...
  Opdateret: 1. aug 2002  
 
4:   mogensp vand i serverrummet   1. aug 2002 18:10
Det er skam en alvorlig sag.


Jeg gik og troede jeg havde mit på det tørre :-) Men sidste sommer stoppede afløbet til aircondition anlægget til, hvilket resulterede i at alt det fortættede vanddamp plaskede ud på gulvet. Dette resulterede i overraskende store mængder vand på gulvet, der stod omkring en halv cm i hele rummet, som var kommet i løbet af en nat.


Ikke nok til at der var ballade med serverne, men jeg tør ikke tænke på hvad der var sket hvis det havde været over en weekend. Ham aircondition gutten der fiksede det, påstod forøvrigt at det var et meget normalt problem og at det var svamp der stoppede afløbet. Denne svamp skulle kunne sprede sig i løbet af et par timer hvis der bare var varmt nok.

 
 
5:   NerdBird Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lærke Pickering Thomasen Sci-fi film?   1. aug 2002 18:18
OK, den der svamp, ikke? Det kunne man lave en ret ringe B-film om...
 
 
6:   mogensp Return of the killer fungus...   1. aug 2002 18:21
Jeg tør heller ikke komme i serverrummet mere
 
 

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


You know, in a situation like this, there's a high potentiality for the common motherfucker to bitch out.
-- Maurice "Snoopy" Miller (Out of Sight)