Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Kommentarer til <i>Ljorgs arbejdsplads</i>Kommentarer til Ljorgs arbejdsplads Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til billedet Ljorgs arbejdsplads


KOMMENTARER (37)

n/a12Næste side
1:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch Verdens mindste tastatur   15. mar 2010 16:50
Er det ikke horribelt at arbejde på?
Svar: #2 #4 #5
 
2:   jacob_tf @1   15. mar 2010 17:58
Ser jo ikke ud som om der bliver lavet ret meget alligevel :-)

Det skrivebord er mere ryddeligt end dem vi har, hvor der ingen medarbejdere sidder!
 
 
3:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Vi vil ha'   15. mar 2010 18:06
...close-up af klistermærkerne.
 
 
4:   Peter @1   15. mar 2010 18:33
Jeg har det samme tastatur og det er det bedste jeg nogensinde har haft. I starten var jeg lettere mistroisk, men mine fingre vænnede sig hurtigt til det og så er det rart at det er så lille og dermed mere plads til rodebunkerne.
 
 
5:   henrikmk @1   15. mar 2010 21:12
Jeg har det samme tastatur og det er, som Peter siger, det bedste jeg nogensinde har haft. Jeg har ikke så mange rodebunker, men til gengæld er det rart man lige kan flytte det væk, når man vil sidde med et stykke papir eller med aftensmaden. Plus at power lysdioden er noget der kan få folk til at sige WTF, fordi man ikke kan se den før den tænder. :-)
 
 
6:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Denne kommentar er skrevet af billedets ophavsmand m/k @alle   15. mar 2010 22:16
Tastaturet er rigtig nok det bedste, jeg endnu har haft. Det er de samme tastaturer, man kan se på billedet af hjemmekontoret. Ikke at det forhindrer resten af afdelingen i at kalde mig bøsse og på daglig basis spørge om jeg ikke vil ha' et rigtigt keyboard (og en rigtig computer). Jeg har lissom givet op på den konto, dem om deres, mig om mit shit. Jeg ved jo, hvad der er godt.

Klistermærkerne er fra æbler. Lille joke, dér.

Jeg hader rod på skrivebordet. I min verden er folk med rodede skriveborde også folk, der ikke gør ting færdigt. So hate me.
Svar: #11
 
7:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler skal udfyldes med erfaring   15. mar 2010 23:05
Ikke at det forhindrer resten af afdelingen i at kalde mig bøsse

Ah, det har nok ikke noget med computeren at gøre. Brillerne er et oplagt startpunkt.

Jeg hader rod på skrivebordet. I min verden er folk med rodede skriveborde også folk, der ikke gør ting færdigt. So hate me.

Why stop now? Det er nok rigtigt i en vis udstrækning. Bordet på min gamle arbejdsplads var klinisk ryddet for papir, og alt var sorteret på netværksdrev. Opgaver blev gemt lækkertronisk med deadlines sat. Der var andre, der havde mindre organiserede og knap så papirløse skriveborde, som præsterede at følge med, men opgaver har det jo med at forsvinde, hvis det ikke ligger øverst i en stabel.
 
 
8:   Fantomet £ 6   16. mar 2010 00:42
Jeg hader bare folk.
Svar: #9 #10
 
9:   Peter @8   16. mar 2010 09:07
Jeg hader folk der hader folk.
 
 
10:   Hambone Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Henrik Schmidt @8   16. mar 2010 09:14
Jeg hader folk, der ødelægger vores fine nye system ved ikke at bruge @ til at henvise til tidligere posts.
 
 
11:   goth Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Stig H. Jacobsen @6 Rod på skrivebordet   16. mar 2010 09:35
Jeg hader rod på skrivebordet. I min verden er folk med rodede skriveborde også folk, der ikke gør ting færdigt

"If a cluttered desk represents a cluttered mind, then what does a empty desk represent?"
Svar: #12 #24
 
12:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Denne kommentar er skrevet af billedets ophavsmand m/k @11   16. mar 2010 14:43
then what does a empty desk represent?

A fucking stupid saying?

Svar: #13 #24
 
13:   jfallesen @12   16. mar 2010 14:57
Vel ikke dummere end påstanden om, at folk med rodede skriveborde ikke gør ting færdige …
 
 
14:   Kochie Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Koch Nuancer   16. mar 2010 15:22
Det gamle ordsprog, system i rodet eller rod i systemet gælder vel stadigvæk? Jeg arbejder fint ved et rodet skrivebord, men efter et par uger, hvor tingene har hobet sig op, muger jeg ud og begynder forfra. Det virker fint for mig, og jeg kan slet ikke overskue at skulle sidde ved et fuldstændig tomt bord. Jeg har brug for mine fire skriveblokke, mit vandglas, min kaffekop, mit headset, mine sprogbøger og den sidste uges aviser. Ellers går det slet ikke.
 
 
15:   Pedefup For lige at vende tilbage til tastaturet   16. mar 2010 16:02
Jeg har også et liggende som på forunderlig vis er holdt helt op med at virke. Det har muligvis været en tur på gulvet, men jeg har ikke oplevet at Apples ting holder op at virke på den måde?

Any ideas? Jeg har naturligvis prøvet div. batterier uden held.
Svar: #16
 
16:   jacob_tf @15   16. mar 2010 18:25
Når man står med det (tastaturet) i hånden, virker det ellers ret skrøbeligt, som om det nærmest ville splintre som et krystalglas, hvis man tabte det. Tastaturer skal kunne klare lidt tæsk, omend det ikke ligefrem er det, Apples produkter er kendt for at have det bedst med.
Svar: #17 #18
 
17:   henrikmk @16   16. mar 2010 19:37
Når man står med det (tastaturet) i hånden, virker det ellers ret skrøbeligt.

Jeg skal ikke udtale mig om USB udgaven, men jeg ville nødigt have mit eget bluetooth keyboard smidt efter mig. Det har ikke været på gulvet, men det er meget vridestabilt, knirker ikke og står ganske solidt på alle fire gummifødder på bordet som et tastatur skal. Tasterne kan virke lidt flimsy, men det er et synsbedrag.

Ang. Pede's tastatur, køb en 8-Core Mac Pro. Der plejer at følge et tastatur gratis med.
 
 
18:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Denne kommentar er skrevet af billedets ophavsmand m/k @16   17. mar 2010 07:45
Det er bestemt ikke skrøbeligt. Min kone har en vane med uforvarende (påstår hun) at tømme stort set en hel kop skoldhed kaffe ned i sit tastatur. Indtil videre er tre tastaturer døde på den konto, men Apple Wireless Keyboard'et overlevede en hel kop. Det skulle bare lige tørres af, så spillede det igen.

Som henrikmk siger, er Bluetooth-versionen ikke til at spøge med. Det er en aluminiums-unibody-ting, der hverken kan vrides eller knirker.
 
 
19:   ljorg Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Lars Jørgensen Denne kommentar er skrevet af billedets ophavsmand m/k @flere   17. mar 2010 07:51
Vel ikke dummere end påstanden om, at folk med rodede skriveborde ikke gør ting færdige …

Jeg taler ud fra egen erfaring. Hvis mit skrivebord er rodet i lang tid, er der sandsynligvis også rod i mine opgaver. Jeg kan forstå at folk som Jacob, der i sit arbejde processerer enorme bunker papir, har brug for et rodet skrivebord.

Men når man som jeg arbejder næsten udelukkende med ting på en skærm, kan jeg ikke se behovet for at fylde skrivebordet op med lort. Det betyder ikke, at jeg ikke har ting på bordet - til tider har jeg naturligvis også bunker af papir og dimser, når jeg arbejder på en opgave, hvor de skal anvendes. Men de forsvinder, når opgaven er færdig. Mit bord er jo heller ikke klinisk rent, der er både tekande, tedåser, tevarmer, tekop, hovedtelefoner og andet ikke-arbejdsrelateret.

Brevbakken er jeg faktisk lidt ked af, det er noget rod.

Det handler også i stor grad om ikke at være bleg for at sige "nej, jeg kan ikke løse dit problem lige nu, fordi jeg er i gang med noget andet. Har du oprettet en sag? Husk at angive projekt- og konteringskoden". Det er ganske effektivt.
Svar: #20 #21 Opdateret: 17. mar 2010  
 
20:   jacob_tf @19   17. mar 2010 08:25
Der rammer du ganske rigtigt, for jeg kan da huske min tid som sysadmin. Der var der stort set intet på mit skrivebord, kun et par it-tidsskrifter og nogle "gimmicks".
 
 

n/a12Næste side

SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


You da ant!
-- Weaver (Antz)