Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Glog-indlægGlog: HjernegrødPeter Koch2010-04-02 Tilbage til forsiden


De seneste måneder har der hobet sig mangt en rytme, linje fra en sang og melodi op i min stakkels hjerne. Det er ikke fordi, det er nogen skelsættende nyhed, at der på Internettet findes videostumper med mærkværdigt fængende sange, men det er lige irriterende hver gang, sådan en sætter sig fast i hjernen. Og for tiden er der en lille håndfuld, der kæmper om min udelte opmærksomhed.

Først og fremmest er der Get on my horse, der, første gang jeg åbnede den, fik lov til at køre på repeat i et par timer, så jeg var sikker på, at jeg aldrig ville glemme det stærkt fængende omkvæd. Men ikke nok med det. For hver gang jeg beder mig selv om at kravle op på hesten, kommer jeg automatisk til at tænke på følgende kvartet. De har selvfølgelig den fordel, at de kræver aktivt samspil fra brugerne, så man selv beslutter sig for, hvem der skal synge for i denne omgang. Personligt har jeg altid været abnormt glad for de to hyppere i højre side.

Men når man har nynnet uuuuiiiuuuuh i et stykke tid, er der endnu en satan, der begynder at prikke til hjernebarken. Og han er i den grad forfærdelig. Men også lidt nuttet. Den grønne bjørn er og bliver det mest fabelagtige, ligegyldige og skrækkelige, jeg har set på nettet i umindelige tider. Det er et stykke tid siden, at jeg faldt over ham, og efterfølgende fandt hans franske, spanske og svenske fætre. Men af uforklarlige årsager begyndte jeg at nynne sangen igen for et par dage siden, og så kører bussen nok engang.

De næste mange timer tilbringer man på skiftevis Google og YouTube for at få det næste barnlige, sukkersøde flashfix. Man helmer ikke, før man har fundet frem til noget, der er endnu mere vanvittigt, end det man så sidst, og imens er samtlige af ens hjerneceller igang med at mure øregangene til indefra, så kommunikation mellem dem og mig bliver fjernet fuldstændig - så i det mindste de kan slippe for at høre på det nonsens, som ungdommen angiveligt hygger sig med i dag.

Kommentarer: 7


Andre glogs af Peter Koch
The Donkey: Oh no! I can't feel my toes.
[Looks down and yelps] I don't have any toes!
[Sits down] I need a hug.
-- Shrek