Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Glog-indlægGlog: Og det skete i de dage i december engang...Brian Rocatis2009-12-24 Tilbage til forsiden


... at jeg læste en test af bagemaskinerpolitiken.dk. Ud fra testen er det svært ikke at forelske sig en lille smule i Melissa-modellen.

Desværre var/er forhandlerlinket en blindgyde, så der gik 5 måneder før jeg fandt et indlæg på det fantastisk betitlede site grillguru.dk, som nævnte Netto som et sted, hvor dyret kunne erhverves. Samme dag på vej hjem fra arbejde svingede jeg forbi en Netto på Roskildevej, og de havde lige et enkelt eksemplar tilbage, som formedelst kr. 299 skiftede tilholdssted fra en tarvelig trådhylde til mit trækøkkenbord.

Første forsøg var en ubetinget fiasko.

Ved det næste var jeg ekstremt påpasselig med doseringen af ingredienserne (as in "med lineal afmåle 3/4 teskefuld eddike"). Det kom også til at ligne lort, mere præcist nogle grahamskugler på en bund af mel. Det brød er der ingen billeder af, for her begyndte depressionen at sætte ind.

Jeg googlede så rundt for at gennemskue, hvorfor faen det ikke fungerede, og faldt i den forbindelse over en franskbrødsopskrift, der inkluderede 500 ml mel.

"Ha, sådan en bage-n00b! Hvem faen afmåler mel i ml?? Det gør man sguda i gram!"

Til min egen ære skal det siges, at der relativt kort efter gik en prås op for mig. Jeg checkede de opskrifter, jeg havde fulgt. "500 ml mel". Crap. Det kan i øvrigt nævnes for eventuelt interesserede, at 500 ml mel svarer til 330 gram.

Og mit første vellykkede brød var så vellykket, at jeg fik spist det inden jeg nåede at tage et foto.

Kommentarer: 15


Andre glogs af Brian Rocatis
Donkey: Hi, princess!
Princess Fiona: It talks.
Shrek: Yeah, but it's getting him to shut up that's the hard part.
-- Shrek