Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Geek Culture FAQGeek Culture FAQ Tilbage til Hovedsiden

Geek Culture
Vi er et non-profit amatør-site, der laves af en samling entusiatiske fritidsskribenter. Vi har været online i over 10 år og skrevet næsten 3.700 artikler om film, spil, tegneserier, bøger, hobbyprojekter og meget andet. Vi har over 2.000 registrerede brugere, som sørger for et livligt forum af en umådelig høj standard. Vi prøver ikke at være først ude med det nyeste og hotteste, men i stedet giver vi dig dybere anmeldelser af ting, der til stadighed er værd at stifte bekendtskab med.

Kontakt Geek Culture
Vi kan altid kontaktes på redaktion@geekculture.dk.

Redaktionens e-mail adresser
Du finder redaktionens e-mail adresser her.

RSS-feeds
[Valid RSS] Du kan læse Geek Culture i en RSS reader efter eget valg. Således kan du samle overskrifter fra os og tusindvis af andre nyhedssider på nettet i én applikation. Vi har et godt udvalg af feeds, lige til at hælde i din reader. Ønsker du at præsentere uddrag af artikler fra Geek Culture på dit eget website, så kontakt os for at høre om mulighederne - det er naturligvis gratis, men vi har nogle krav, der skal opfyldes. Se artiklen om RSS for mere information.

Diskussions-forum
Har du noget at fortælle eller spørge dine mednørder om, så har Geek Culture et generelt forum - du skal blot være logget ind, for at kunne deltage:
Nyheder, Film og TV, Elektronik og legetøj, Musik, Spil, Anime, Litteratur, Hjernen og Geeks Unplugged.

Følg emner
Som en forholdvis ny ting, så er der mulighed for, at følge kommentartråde og skribenter, som har ens interesse. Hvis du følger en kommentartråd, så får du mail, når der er blevet skrevet nyt i tråden. Følger du en Geek Culture-skribent, så sendes der mail, når skribenten har en ny artikel på forsiden.
Hver morgen checkes det, om der er nyt blandt dine fulgte emner. Er der det, så samles alt nyt i en mail, som kort efter lander i din indbakke. Det er planen, at man på sigt skal kunne følge andre ting og sager på Geek Culture, samt få besked på andre måder, end med en mail.

Kan jeg bruge Geek Culture på min mobiltelefon/PDA?
Ja, vi har en mobil udgave af sitet, geekculture.dk/m, hvor du kan søge efter artikler, læse de seneste brugerkommentarer, m.v. Se artiklen.

Peeks
Alle brugere kan sende billeder, såkaldte Peeks, der havner direkte på forsiden af sitet, og livligt kan diskuteres i forumet. Se, hvordan du gør i artiklen.

Chat på IRC-kanal
Geek Culture er også nærværende på IRCnet, hvor du interaktivt kan møde et skønsomt udvalg af skribenter, medarbejdende kræfter og så selvfølgelig andre Geek Culture brugere - læs mere her. For en flyvende start, så prøv vores IRC Java-klient - den kører i din webbrowser og kræver ingen installation.

Bliv registreret bruger
Du er naturligvis altid velkommen til at læse alle artikler, kommentarer og andet guf på Geek Culture, men vil du have adgang til at kommentere artikler, stemme i vore afstemninger og deltage i vore konkurrencer, så skal du lige registreres som bruger. Det er ganske let, og oplysningerne bliver under ingen omstændigheder solgt eller foræret til tredjepart.

Artikler fra brugerne
Har du noget på hjerte, som du synes passer godt ind i vores koncept, så vil vi meget gerne høre fra dig. Se vores retningslinier for artikler for detaljerne.

Anbefalinger
Du kan anbefale artikler og debatindlæg, som du synes fortjener et klap på skulderen.

Ratings
Anmeldelserne er alle ratede fra 1 til 6 stjerner. Vi er ikke blandt dem, der ubetinget begejstres af alting, så seks stjerner er noget, der virkelig er spændende. Er du uenig i en rating, må du endelig gøre dig hørt i kommentarerne! Stjernerne læses som følger:

* * * * * .
Dårligere kan det ikke gøres.
* * * * * .
Kraftig advarsel. Anbefales kun til fans af pågældende forfatter/serie/genre.
* * * * * .
Et gennemsnitligt produkt, udmærker sig ikke.
* * * * * .
Godt arbejde, værd at checke ud.
* * * * * .
Suverænt godt produkt.
* * * * * .
Kæben hænger slapt ned ad brystkassen. Ubetinget bedste produkt inden for sin genre, eller et genreskabende produkt.

Links til andre steder på nettet
Vi har en side med links til andre steder på nettet.

Copyright
Alle indlæg er © copyright den pågældende skribent. Det er lovligt at gengive hele eller delvise indlæg med tydelig kildeangivelse (incl. URL). Billederne er © copyright de respektive ejere, gengivet uden tilladelse.

Link til Geek Culture
Har du lyst til at linke til os, skal du være mere end velkommen. Du må meget gerne benytte nedenstående banner:

Geek Culture Banner

Work in Progress
Geek Culture er under stadig udvikling; grænserne sættes kun af fantasien og den sparsomme fritid. Har du forslag, så send dem endelig til os.

Behind the Scenes
Disse sider er udviklet og drevet af gratis software, der frit kan hentes på Internettet. HTML'en er lavet i hånden, siderne sendes til dig af en Apache-webserver. Anmeldelserne plukkes fra en MySQL-database, integreret til webserveren via PHP. Det hele kører på en Linux-server. Siderne er testet med nyeste versioner af Firefox, Google Chrome og Safari. Som lærebog og opslagsværk har vi brugt "HTML - The Definitive Guide, 3rd Edition" fra O'Reilly og en fandens masse Google.

Her på Geek Culture er klokken nu 08:59. Serveren har været oppe i 19 døgn.You're right, no human being would stack books like this.
-- Peter Venkman (Ghostbusters)