Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

KommentarerKommentarer til Kindle 3
Denne tråd er læst 29.850 gange
Tilbage til Hovedsiden


Gå tilbage til glog-indlæg Kindle 3

Vælg side:12345678910111213141516

1:   Soulbender     Kindle og din Amazon konto    22. sep 2010 10:06
Jeg glæder mig til at høre mere, for jeg har længe gået i netop de samme tanker, og overvejet begrænsningerne.

Men mht din proxy adresse i USA/UK, så bliver det spændende at se, om det kommer til at spille på selve kindle enheden.

Så vidt jeg ved, leveres den nemlig præ-opsat til at være knyttet til din Amazon konto, og hvis den er dansk, så vil dine shopping muligheder sikkert være begrænset dertil.

Men skriv æææææændelig igen, når du har fået dimsen og prøvet grænserne af.
 
2:   Terry Patcher     Shop USA adresser    22. sep 2010 10:13
Jeg har en kollega der har leget lidt med det. Han satte sin adresse til en ShopUSA adresse, og vupti kunne han købe amerikanske bøger (og uden download fee og VAT). Efter et stykke tid modtog han så, efter et succesfuldt køb, en mail fra Amazon om at han havde "forsøgt at købe fra udlandet", og at det var mislykkedes af den grund (det var ikke tilfældet.)

I en periode herefter kunne han ikke købe via Amazon webstore, og uden at han er helt sikker mente han også at de lukkede ned for hans Kindle shops direkte adgang. Så begyndte han at bruge en proxy til at logge på amazon webstoren, og så kunne han købe helt fint, stadig med sin shopUSA. I dag bruger han ikke proxyen længere og kan også sagtens købe via sin Kindle - uden proxy.

Så der er en eller anden form for kontrol med det, men det virker ikke som om at Amazon gør synderligt meget ud af det.
 
3:   FrankBuck     Kindle på Android    22. sep 2010 10:38
jeg har også Kindle til min telefon og lagde ud med at bruge en amerikansk adresse netop for at kunne få flere bøger. Jeg kunne fint købe bøger, men begyndte at få mails om at jeg havde downloadet fra en lokation andet end min account adresse.
Uden at eksperimentere yderligere, satte jeg min danske adresse på da jeg begyndte at føle at de mails var lidt belastende og det ville måske føre til restriktioner på min konto, hvis jeg ikke reagerede på det.
Der er så heldigvis stadigvæk mange bøger jeg kan købe, og skulle jeg falde over noget jeg ikke kan få med min danske adresse, så kan jeg altid midlertidigt ændre adressen og leve med at få 'forkert lokation' mail'en. Eller bruge en proxy, som der foreslåes i den ovenstående kommentar

 
4:   mogensp     Shopusa    22. sep 2010 11:06
Jeg har brugt shopusa metoden længe

Og jeg har aldrig haft problemer. Jeg har brugt det i mange lande også (Østrig, Sverige, England, Tyskland, Danmark kan jeg lige komme i tanke om).

Jeg har jævnligt skiftet adresse for sjov. Da jeg var i England skiftede jeg til UK for at prøve at få aviser og så tilbage til US igen når jeg skulle købe en ny bog.
 
5:   RockBear Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Paaske Juul Denne kommentar er skrevet af artiklens forfatter.   regioner    22. sep 2010 11:13
Det er også fuldkommen idiotisk. Ligesom regioner, men bare endnu mere, fordi der her ikke engang er tale om parallelimport af et fysisk medie, men om en digital vare uden medie.
 
6:   jfallesen     So far, so good    25. sep 2010 01:16
Tirsdag ankom saa en UK Kindle til Laerke, og i dag kom hun saa hjem og aabnede pakken.

Imponerende skaerm og velfungerende 3G. Selv browseren er okay. Men at skrive dette har taget lang tid.
 
7:   RockBear Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Paaske Juul Denne kommentar er skrevet af artiklens forfatter.   fy-brevet    25. sep 2010 09:25
Så fik jeg også en venlig mail om at jeg har prøvet at købe Junglebogen og at den altså ikke er tilgængelig i USA, hvor jeg bor.

De opfordrer mig til at rette min Kindle-adresse, hvis jeg er flyttet til et andet land. Og tilbyder mig, at jeg kan bevise, at jeg bor i USA ved at faxe noget ID. Det vil jeg så lade være med. Men måske skulle man overveje at tage amerikansk kørekort næste gang man er derovre...

Bogen er i øvrigt ikke blevet deaktiveret af den grund (og det truer de heller ikke med).
Svar: #9 
 
8:   henrikmk     Regions-fy    25. sep 2010 10:18
Det er også fuldkommen idiotisk.

Egentlig kan man tænke over om en fjernelse af sådanne intellektuelle pigtrådshegn ikke ville give USA et lille boost i økonomien.

Du er ærlig kunde og kan ikke få lov at lægge penge i USA. De vil simpelthen ikke have dine penge, selvom landet er forgældet de næste 25 præsidenter.
 
9:   fum     @7:    25. sep 2010 12:41
Det er også grunden til, at jeg har en Hanlin ebook. Den kan æde hvad som helst, og jeg kan købe bøgerne hvor jeg vil.
Og hvis det er syltet ind i drm, så har jeg ingen som helst moralske skrupler med at bruge ze darknet.
 
10:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler    Hanlin    25. sep 2010 17:03
Den har nu lidt udfordringer med større pdfer. Selv med nyeste Tirwal-firmware.
 
Vælg side:12345678910111213141516


SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


No time to talk. Now remember, it's your first day of training. So listen to your teacher and no fighting. Play nice with the other kids unless, of course one of the other kids want to fight, then you have to kick the other kid's butt.
-- Mushu (Mulan)