Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilPlayStation Vita: Table Top TanksThomas Würgler19. jul 2012Tilbage til Hovedsiden

****..

Som Micro Machines tidligere gjorde det, indtager legetøjstanks nu dit spisebord

Alternativ virkelighed

De fleste drenge har på et tidspunkt leget med biler, tanks eller traktorer og forestillet sig, at de kunne styre dem rundt. Radiostyrede biler er skægge nok, men hvad med en tank, der rent faktisk kan skyde? Det er det, som Table Top Tanks forsøger at levere svaret på.

Som i andre AR-spil, skal man bruge de kort, der fulgte med til PlayStation Vita, og lægge dem på bordet. Man kan sagtens bruge et relativt lille bord, men det er sjovere, når man har god plads. For forsøgets skyld prøvede jeg at spille på en dækkeserviet, og det gik - næsten. Det gør sig i øvrigt gældende for de fleste AR-titler til Vita.

I spillet skal man forsøge at løse en række opgaver. Det kan være at nå en bane rundt, hvor man skyder alle mål, og kører tilbage til basen, før tiden løber ud. Det kan også involvere computerstyrede fjender, hvor man skal samle forskellige våben op og skyde dem, før man selv bliver augmenteret historie.

Berøringsangst

Touchskærmen bliver brugt til at lave luftangreb med. Man skal trække en linie fra et ikon til der, hvor man vil angribe. Det var desværre noget, der ofte ikke virkede helt som ønsket. Linien blev fint tegnet, men jeg måtte ofte prøve mange gange, før det lykkedes at få bestilt angrebet - og jeg blev ikke klogere på, hvorfor det nogle gange lykkedes.

Det er lidt synd, at variationen i spillet ikke er så stor. Der er potentiale for mere, end vi ser her, men omvendt kan man heller ikke forvente så meget af et spil til 15 kroner. Er det prisen værd? Bestemt - hvis man vil have et par timer til at gå en dag. Prisen er også afspejlet i karakteren, som bestemt ikke ville være lige så høj, hvis Table Top Tanks havde kostet 50 kroner.

Hvis man bliver bidt af spillet, er det muligt at designe sine egne baner, og hvad bedre er, er der mulighed for at spille mod op til fire andre. Jeg har desværre ingen bekendte i nærheden med en Vita, så jeg har ikke haft lejlighed til at prøve multiplayer. Jeg kan til gengæld let forestille mig, at det vil være ret sjovt.

 Del på Facebook Del på Twitter    Læs og skriv kommentarer til denne artikel Anbefal artikel til andre læsere


 
bedler/auto/1340111540slideshow.jpg
Faktaboks
MediePlayStation Vita
FormatPSN EU
UdviklerDevils Details
UdgiverSCEE (Sony Computer Entertainment Europe)
Kommentarer Ingen
Spilfeatures
Antal spillere 1-4 
Onlinespilnej
Billeder
Rød tank kører ud fra basen, mens blå tank afleverer et raketangreb.Object editor tillader at designe sine egne elementer til banen.
Her er almindelige ting på stuebordet blevet en del af banen.Luftangreb eller nye forsyninger?
Eksplosionerne er ganske fine.Plotter man ikke ting ind på banen, ser spillet dem som et 2D-område.
Specialvåben skal løbende samles op, for ellers kommer man hurtigt til kort.Spillet instruerer i placering af AR-kort, når man starter.

SKRIV FØRSTE KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Mike: *sob* No one will ever love me!
Kharisma: That's not true Mike! Let's go get you a puppy! He'll love you! And we'll get one with no legs so this time it wont run away.
-- Somethingpositive.net