Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilWii: Pokémon Battle RevolutionLars Jørgensen26. dec 2007Tilbage til Hovedsiden

**....

Se de kære, håndtegnede 2D-Pokémon springe fra DS'ens små skærme til 3D-monstre på dit fjernsyn.

Det er sådan set hele konceptet i Pokémon Battle Revolution. Har man spillet Pearl eller Diamond på sin DS, har man nu en mulighed for at overføre sine Pokémon til Wii'en og se dem kæmpe i høj-opløselig 3D på den store fjernsynsskærm.

Det er en eksklusiv klub, man er ved at melde sig ind i. Har man ikke et af DS-spillene og investeret oceaner af timer i det, er der ikke noget at komme efter i Pokémon Battle Revolution. Man kan få lov til at lege med sølle seks Pokémon (altid de samme, selvom man starter nye spil) og kan vinde lidt flere undervejs, men det er også dét. Spillet er så begrænset for folk uden Pearl/Diamond på DS'en, at der burde være en advarsel på forsiden.

Hvad får man så, hvis man overfører sine Pokémon fra DS'en? Faktisk bare mulighed for at se dem kæmpe i 3D. Monstrene er ganske flotte, som man kan se på artiklens billeder, men desværre er animationen ret kedelig. Det er en noget tandløs oplevelse at spille et kampspil, hvor kombatanterne tridser mod hinanden i slow-motion og aldrig rigtig kommer i kontakt med hinanden. Charmen og hastigheden fra de to-dimensionelle spil er gået tabt her, og blevet erstattet af ren pynt uden bid.

Spillet byder på en online-del, der nærmest er ubrugelig. Man kan møde en tilfældig spiller eller vælge en, man tidligere har udvekslet sin Friend Code med. Der er ingen highscores eller rankings, det er helt tilfældigt, hvem man møder, der er ingen chat, og ens tilpassede taunts bliver erstattet af generiske. Nintendo er dødsens bange for at folk rent faktisk kommunikerer online, og Pokémon Battle Revolution er bestemt ikke undsluppet paranoiaen.

Kampsystemet med sine dybe detaljer er intakt fra RPG'erne, men alt andet er skrællet bort. Der er ingen historie, ingen karakterer, kun kampe. Det havde været okay, hvis kampene var sjove, men den kedelige grafik virker mere søvndyssende end spændende. Har man spillet Diamond eller Pearl på DS og tørster efter at se sine Pokémons kæmpe videre, kan der være lidt underholdning i Pokémon Battle Revolution. Men ingen andre vil have glæde af det her.


Der er fem kommentarer til artiklen

 Del på Facebook Del på Twitter    Læs og skriv kommentarer til denne artikel Anbefal artikel til andre læsere


 
Klik for større billede


Brugerkommentarer (5)For me, stealing's always been a lot like sex. Two people who want the same thing: they get in a room, they talk about it. They start to plan. It's kind of like flirting. It's kind of like... foreplay, 'cause the more they talk about it, the wetter they get. The only difference is, I can fuck someone I've just met. But to steal? I need to know someone like I know myself.
-- Corky (Bound)