Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

SpilPlayStation: Disney/Pixar's Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue!Christian S. Wittus23. feb 2000Tilbage til Hovedsiden

****..

Spillet over filmen. Hvad kender vi til det fænomen? Vi ved at disse spil RET ofte er det værste bæ, og man bør undlade at investere 5 øre i dem. Og når spillet har en titel på samme længde som Panamakanalen, så bliver man unægtelig lidt mere mistænksom. Hvad dækker de mon over?

HELDIGVIS er der intet at være bange for i dette tilfælde, da Toy Story 2 er et glimrende spil, som selv de mindre (8+) kan spille (kyndigt vejledt af en forælder med engelsk-kundskaber).

TS2 følger i grove træk filmen - astronauten Buzz's forsøg på at redde sin ven, cowboy'en Woody. Men først skal han hoppe, kravle, skyde og svæve sig vej gennem 15 kulørte baner, alle udført i 3D og fuld af fjender som skal skydes og opgaver som skal løses. Hver bane indeholder 5 opgaver, men kun én af disse behøver at blive løst for at man kan komme videre i spillet. Så kan man altid komme tilbage og løse de andre senere...

Opgaverne ligner hinanden fra bane til bane, dog med enkelte varianter. Der er f.eks. opgaven med at indsamle 5 stk. "dimser" pr. bane. På første bane er det eksempelvis Bopeep's får, som er forsvundet, på bane 2 er det fem plasticsoldater. Denne gentagelse er god, da yngre spillere let kommer ind i spillet, og det har da sikkert også været programmørernes hensigt. Andre opgaver kan være at finde en af Mr. Potato Head's kropsdele, eller køre/løbe om kap med RC Car.

Til visse af læserne kan jeg berolige med, at der INGEN sang er i spillet(!), blot baggrundsmusik og lydeffekter taget fra filmen ("To infinity and beyond!"). Derudover får spilleren en stor dosis af filmklip mellem hver bane. Alle er de i glimrende kvalitet, og man kan se dem igen og igen fra hovedmenuen.

Buzz er forholdsvis let at styre, selvom visse baner kræver en del præcisions-manøvrering. Men da man ikke behøver at løse alle de 5 opgaver, så ødelægger det ikke fornøjelsen ved spillet. Tværtimod - nu kan selv Lars spille det.

Er man ikke typen, som SKAL løse alle opgaver, vil TS2 ikke være et langt spil. Det er et af spillets største bagdele, men med tanke på målgruppen, er det forståeligt. Teknisk er TS2 i top, og både lyd og grafik afvikles flydende og sammenhængende. Et godt familiespil.


Der er tre kommentarer til artiklen

 Del på Facebook Del på Twitter    Læs og skriv kommentarer til denne artikel Anbefal artikel til andre læsere


 
bedler/psx/toystory2.jpg
Faktaboks
MediePlayStation
Udgivelsesdato2000-02-10
FormatPAL
UdviklerTraveller's Tales
UdgiverActivision
Udlånt afGameshop
Se også:
PlayStation 3: Toy Story 3
Kommentarer 3 - hop til

KOMMENTARER (3)

1:   RockBear Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Peter Paaske Juul Æv, altså, hvor tarveligt...   23. feb 2000 10:30
Kunne de ikke bare have udgivet det der Buzz Lightyear-spil, som Rex spiller i starten af filmen?


De har jo allerede lavet grafikken.

 
 
2:   maty Musikken styrer for...   5. mar 2000 14:03
Vildt! Den er så tilpas adspredende og fængende at man ikke bliver irriteret. Og min datter kan allerede nynne med, selvom hun kun har spillet banerne inde i huset. Men jeg synes det er betydeligt sværere at styre end Christian giver udtryk for, men det er nok fordi han er en værre spillehaj.


Der er også utroligt mange detaljer, f.eks. hører man åndedrættet når man skifter til sigtemode med Buzz og når man løber over olie efterlader man et stykke tid efter fodspor hvorend man går.

 
 
3:   CSW Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Christian S. Wittus Denne kommentar er skrevet af artiklens forfatter. Pjat med dig, Matias   6. mar 2000 08:58
At gennemføre spillet 100% ER svært, men jeg vil vove påstanden at enhver kan gennemføre 1-2 af opgaverne på hver bane, og derved gennemføre spillet som helhed.


Jo, man bør nok være en vis alder, men lignende spil (eksempelvis Spyro 2) er sværere. Toy Story 2 er faktisk et af de letteste 3D platformspil til PSX.


Du må tage nogle piller mod din rysten på hænderne...

 
 


SKRIV EN KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


If it moves and it shouldn't, use gaffa-tape. If it doesn't move and it should, use WD-40.
-- Ukendt