Vi er flyttet. Find det nye site på www.geekculture.dk

Elektronik og legetøjThe Scrambled Jigsaw PuzzleLærke Pickering Thomasen5. aug 2002Tilbage til Hovedsiden

****..

Blue Opal er firmaet bag både Dynamix Paradox Lenticular Jigsaw og The Last Piece Puzzle. The Scrambled Jigsaw Puzzle er en fætter til sidstnævnte, hvor opgaven dog ikke er at få brikkerne til at passe i skabelonen - det er nemt nok - men at sørge for, at der ligger nøjagtigt syv sæler på hver isflage.

Ni korsformede brikker skal passes ned i den omgivende ramme - de er placeret der allerede fra starten og trykkes nemt ud. Selvfølgelig er de ikke placeret korrekt, når man køber spillet; da alle brikker har samme facon er det logisk, at nok ikke er dét, der er opgaven i spillet, men at placere de sæler, der er indtegnet på forskellige isflager, på en bestemt måde. Og det er da også en simpel opgave: Når man lægger brikkerne langs hinanden, vil man se en masse afgrænsede isflager. På hvert isoleret isbjerg skal der være nøjagtigt syv sæler.

Det burde være en nem opgave - indtil man tænker på, at der er ni brikker, der hver kan vende på fire forskellige måder, og syv sæler kan opnås på mange måder - syv for at være mere præcis, da der er halve, ubeboede isflager på en del af brikkerne.

Spillet er lavet i solid kvalitet; dog er udstansningen af brikkerne en smule upræcis - et typisk problem for puslespil i denne genre. Man kan komme i tvivl om hvorvidt to halve isflager ikke passer sammen eller om udstansningen var skæv, således at de to dele godt kan kombineres.

Udover sæler fås også frøer, biller og skildpadder - men opgaven er dog den samme.

 Del på Facebook Del på Twitter    Læs og skriv kommentarer til denne artikel Anbefal artikel til andre læsere


 
bedler/auto/102827116390330.jpg
SKRIV FØRSTE KOMMENTAR

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Elvis: Thank you. Thank you very much.
-- Bubba Ho-Tep